kızlar uzun zamandır ulaşmak istediğim fakat hep husranla sonuclanmış platin sarı saclar icin bugun yine bir kez daha saclarımın canına okuttum ve sonuc yine husran..ama bu kez cıkardım sesimi cunku başta acık acık konuşmuştum o kuafor musvettesiyle..sacındaki sarıyı beğendiğimi aynı sacı bana bir kerede yapıp yapamayacağını ustune basa basa sormuştum..ukala ukala sen yarın şu saatte burda ol deyip kendinden emin bir halde lafı ağzıma tıkmıştı..evet bugun dediği saatte ordaydım..tam 6 saat benimle uğraştı ama sonucta saclarımı kurutunca birde baktımki şakşuka tarık mengucun dişi versiyonu olup cıkıvermişim.on kahkul kısımlarım dipler bildiğiniz beyaz gerisi civciv sarısı.arakalar turunculu sarılı kaveli..6-7 ceşit renk var kafamda deliye dondum ve salon kladını cizgimdern cıkıp dedim ki allah aşkına ilk kez mi yaptınız paketleme işini bu nasıl bir rofle..neymiş efendim onun sucu yokmuşmuş sacım acılmıyormuş gelde ifrit olma.bende sacımın beyaza calan kısmını tutup hanımefendi bu sac başkasına mı ait burası nasıl acılmış diye cıkıştım.yapamayacaksın madem iddialı konuşmayacaksın yok yaparımda kesin olurda benim dip rengimde seninki gibi de vs vs..lafta hepsi bilmiş icraate gelince bi .. becerdiklri yok.gordu kendi hatasını normalde 130 gibi bi meblaya anlaşmıştık sacın icine edince diyorki senden beş kuruş almıycam ama hakkımıda haram zıkkım ediyorum kac saat seninle uğraştım..dedimki valla değil ki para almak uste birde sacımı mahfettiğin icin para vermen gerekir o kadar yıprandı kaşlarımı bile actırdım uygun olsun diye..velhasıl beş para vermeden cıktım bizi iyice enayi yerine koymalarından bıktım artık.dediğimi yapamayınca asla vermiycem paralarını ya yapamayız desinler yada hakkıyla yapsınlar denek değiliz biz.işte şimdide bi iki hafta insan icine cıkmadan gecirip sonra kahve boyatmayı duşunuyorum tabi boyatacak sac bulursam...