Saclarım cilek pembesi ,pembe karışımı bir renkti eşiminde baskılarıyla siyah istedigi icin sadece ustlerini siyah yaptım yarısına kadar ustlerin ... altlarıda kızıl kaldı ama nedense icime sinmedi eskiden siyahı kendime cok yakıştırmama ragmen bu sefer hic begenmedim birde kopuk boyasınında etkisiyle ( loreal kopuk boyası şehvetli siyah ) kimseye tavsiye etmedigim bu boyayla saclarım kupkuru sert oldu....
Bende acıcıyla siyah yerleri actım karamel bakır arası bişey oldu ama şimdi yine kızıl yapsam mı diyorum ustu koyu altı acık kalıcak yada başka renkler bilemedim yaa yıllardır bıktım şu sac rengi sendromundan yani bir renk yakışsa sıkılmasam ve begensem surekli onu yapsam bende sacalrımda bıktı benden vallaha

ten rengim dediginiz gibi ne renk bilmiorum ama tenim beyaz gozlerim acık gri yeşil lutfen biri desinki şu rengi yaptım senin gibi yakıştı fln desin ne olur yahuu..elimdede bisuru cilek pembesi gelincik kırmızsı yogunlaştırıcı kaldı

Birde ben inanmıyorum boyle tarfile anlarınca resimde ekliyorum ona gore fikir edinirsiniz hem cildiminde hangi ton oldugunu ogrenirim