Kızlar ben sadace okuduklarımı iletmeye calıştım.Bu konuda başka bir bilgim yok.Ne dersem yalan soylemiş olurum.Okuyun yorum sizin.
Yuzdeki ve dekolte bolgesindeki kırışıklıkları ve sarkmaları yok etmek icin kullanılan son metot ‘Catherine Deneuve yontemi’ adını taşıyor. Paris’teki meşhur Hertzog Kliğini’nin en gozde gencleştirme yontemi olan bu metot, artık İstanbul’da…..
Pırıl pırıl ve canlı bir cilde sahip olmak isteyen kadınların, bu hayallerine ulaşmalarını sağlayan son icat, Catherine Deneuve Yontemi adını taşıyor. 1996′dan beri Paris’te uygulanan bu yontem adını Fransız Sineması’nın efsane ismi Catherine Deneuve’den alıyor. Herkesin hala genclik yıllarındaki guzelliğini koruyan Deneuve gibi gorunmesini sağlamayı hedefleyen yontem, Turkiye’de ilk kez Dr. Murat Topoğlu tarafından uygulanıyor. Yonteme ilişkin detayları Topoğlu’ndan dinledik…
* Catherine Deneuve Yontemi nedir? Avantajları nelerdir?
Bu yontemde cildin ust deri tabakası White Peel dermabrazyon cihazı ile soyuluyor, yani cildin kapısı acılıyor. Daha sonra derinliği ayarlanabilen mezoterapi tabancasıyla ağrısız, acısız, kanama ve morarma olmadan cilt ve cilt altı dokusunu besleyen urunler cilde veriliyor. Son olarak Paris’te aldığım eğitime ek olarak canlı embriyo hucreleriyle hazırladığım ozel maskeyi uyguluyorum. İcinde inci, kollajen, elastin, deniz yosunu ve doğal nemlendirici faktor bulunan bu maske cildi gencleştiriyor. Ayrıca sarkmaları topluyor ve cildi en az 8 yaş gencleştiriyor.
3 AŞAMALI BİR İŞLEM
* İşlemler nasıl uygulanıyor?
Yuz ve dekolte bolgelerine uygulanan bu yontemi 3 aşamada gercekleştiriyorum. Birinci aşamada; derinin en ust tabakası 10100 mikron derinliğinde soyuluyor. Cerrahi olmayan bu cilt soyma işlemini alimunyum oksit tozlarıyla gercekleştiriyorum. Bu tozlar vakum ve ozel basınclı bir cihaz yardımıyla cilde uygulanarak derinin en ust tabakasını soyuyor. Ciltteki siyah noktalar ve cildin en ust tabakasındaki lekeler gidiyor. Derinin en ust tabakasının alimunyum oksit tozlarıyla azaltılması, derinin daha fazla nemlenmesini sağlıyor. Bu akne ve kırışıklıkları azaltıyor. Seanslar sonunda deri altında bulunan kollajen ve elastin lifleri artıyor. Bu da cildin daha genc bir gorunum kazanmasına yardımcı oluyor.
HİC CAN ACITMIYOR
* Mezoterapiden farkı ne?
Bu yontemle, yuz ve dekolte bolgesindeki deri altı dokusuna, tabanca şeklindeki bir cihazla ozel bir ilac karışımı enjekte ediliyor. Hic can acıtmayan bu karışım, 2 ila 4 hafta arasında uygulanıyor. İlk kısmında yuzun canlanması; ikinci bolumde ise, yuz ve dekolte bolgesindeki sarkıklığının ve gevşekliğinin azalması sağlanıyor.
* Materyaller organik mi?
İşlem sırasında C, Folik asit, Inositol, B3, B5, B6, B2, Thiamin gibi multivitaminler, Magnezyum, Potasyum, Kalsiyum, Amino-asit gibi protein yapı taşları, L-Arginin, L-sistin ve Hyaluronik asit kullanıyorum. Bu ilaclar tamamen cildin ihtiyacı olan ve cildin yapısında bulunan malzemeler olduğundan kişiler bu uygulamayı istedikleri sıklıkta yaptırabilir.
* Kac yaş gencleştiriyor?
Bu tedavi; deri altındaki kollajen ve elastin liflerinin artmasına neden oluyor. Ayrıca melanin salgılayan hucrelere engel olarak cildin lekelenmesini onluyor. Deri altındaki mikro kanlanmayı artırarak cildi daha canlı ve daha gergin bir hale getiriyor. Boylelikle kişilerde 6-8 yaş arasında bir genclik soz konusu. Bu gorunumu korumak icin 36 ayda bir, işlem tekrarlanıyor.
* Embriyo hucrelerini nasıl eklediniz bu yonteme?
Cildin genc ve sağlıklı gorunumu uzun sure nasıl korunabilir diye yaptığım bir araştırmada, canlı embriyo hucrelerinin kullanılabileceğini gordum. Buna kollajen, elastin, deniz yosunu ve saflaştırılmış C vitaminini ekleyerek yaptığım maske, cilde 15-20 dakika uygulandığında kadınlar da erkekler de daha mutlu oluyor.