kızlar sanırım sizde bu soğuklardan etkileniyorsunuzdur? ben 35 yaşımdayım ve herkez cildimin diriliğine bayılıyor. aslında cildim cok kurudur ama zamanla kendimce cok guzel şeyler keşfettim!
sizlerele paylaşmak istedim: yorgun kış cildine akşam yatmadan evvel yuzunuzu uzun uzun ılık suyla yıkayın en son soğuk suyla durulayın ve yumuşak bir havlu ile tum yuzunuzu surte surte kurulayın (en doğal ve zararsız peeling!) sonra yuzunuze, gozler haric, iyi bir cocuk pişik kremini surun! sabah cildiniz pamuk gibi olacak, ellerede cok iyi geliyor bu krem!bunu haftanın 2-3 kez yapın! ayreten tum pahalı cild bakım urunlerini bir kenara bıraktım kış aylarında, cok ucuz mavi beyaz alman kremi vardır (herkez tanır metal kutu beyaz mavi) idda ediyorum en guzel yuz kremi ve problemsiz gozlere de surulebiliyor! goz kremlerine bu kadar para vermeye değmiyor bence!
vicut peeling olarak turk kesesinden şaşmayın, hamama da gerek yok ... duşun altında 5 dakka oyalanın ve cildinize sabun surmeden kese işlemine başlayın ... gercekten saatlerinizi hamamda gecirmenize gerek yok!
bazı bolgelerinizde kızarıklar var ise o cocuk pişik kremi gene cok faydalı!
ara sıra cildinizi şımartmak icin hafif ısıtılmış zeytin veya buğday veya susam yağı kullanabilrsiniz (tabiki gozler haric!) ama uyarmadı demeyin, susam yağını
akşam kullanırsanız eşiniz sizi kızarmış bir tavuk ile karıştırabilir ... kokusu aynen oyle cunku lulululululu

en guzel tonikler: papatya cayı, soda
goz kenarlarında kızarıklar icin: paptya cayı ve az fenistil jel
cocuk pişik kremi onerilerim: popolin veya nivea (cinko, paptya ozu, bepanthen ozlu krem olsun) valla reklam yapmıyom tatlicadiarzu