Dun akşam yılan yağı almak icin aktara gittim..Niyetim başka urunlere kanmadan ordan ayrılmaktıbenneyaptımki ama malesef olmadı..Ciltteki sivilce izleri,gozenekler icin tavsiye edebileceğiniz urununuz varmı dedim..Cok satan ve garanti verebileceğim urun dedi ve bu kremi verdi..İnternetten araştırdım isvec kremi, hatta şurubu bile varmış guzel bişeye benziyorjeyyar hemen aldım..Akşam 9 la 12 arası surun ve yatmadan en az 1 saat yuzunuzde kalsın dedi.İlk dun akşam denedim sabah parlak ve pembemsi bir ciltle uyandım..Ama asıl istediğim bu değil tabi..Bircok şey denedim arkadaşlar acıkcası pek umidim kalmasada bi anda umitlerim canlandı..Ayrıca internet fiyatı 100 ytl yi geciyor ama ben 65 e aldım.İnternetten araştırdığım bilgiler şunlar;
SCHWEDEN BITTER
14 BİTKİNİN OZUNDEN OLUŞAN ZENGİN & AKTİF İCERİKLİ ONARICI CİLT BAKIM KREMİ
SCHWEDEN BITTER CREME’İN VAZGECİLMEZ OLUP BU GUNLERE GELMESİNİN EN ONEMLİ NEDENLERİ…
OMEGA-7(PALMİTOLEİC ASİT): Yaşlandıkca vucudumuzca Omega-7’nin uretimi azalır. Yenilenme surecinde olan cildin daha genc gorunebilmesi icin Omega-7 ‘ye ihtiyacı vardır. Sadece fındık yağında yuksek oranda bulunur.
. Antioksidan
. Antimikrobial
. Cilt zarını koruyucu besleyici etkisi vardır.
ALLONTOİN: Salyangoz kendi kendini yenileme ozelliği taşıyan Allontion salgılar. Allontion vitamin, kalsiyum ve protein icerir. İyileştirici ozelliği vardır.
SQUALENE: Cildin yumuşak ve nemli kalmasını sağlar. Derinin temel yapı taşlarından biridir. Cildi yağlandırmadan nemlendirir. Yaşlanmayı yavaşlatıcı etkisi vardır. Hucrelerin yenilenip onarılmasında destekleyici etkisi vardır.
Cildimiz bizi dış ve ic ortamın zararlı etkilerinden korur. Hava kirliliği, guneşten gelen UV ışınları, uygunsuz kozmetik urunleri kullanımı, sıcak, soğuk, ısı değişimi, beslenme bozukluğu, stres, sigara-alkol tuketimi gibi.
Butun bu olumsuzluklara rağmen cildinize iyi bir bakım kremi kullandığınızda cildinizi onarıp, daha genc ve yeni bir cilde sahip olabilirsiniz. Uygun aktif iceriklerin ve vitaminlerin etkisi ile cildiniz yeniden yapılanacaktır. Sağlıklı bir cilt icin bir kremde bulunması gereken uc ana ozellik:
. Cilde yoğun nem vermesi
. Anti-inflamatuar etki
. Antioksidan etki
Yalnız engin tecrubelerime dayanarak soylemek isterim bence hemen almayınyasakkelime kullandıkca faydalarını aktarırım ve kullanan arkadaşlar varsa onlarda aktarırsa gercekten iyi olur.Umarım bu sefer işe yarar.