Doktora Gittiniz ve İşe Yaramadı.Buyrun O zaman
doktora gittiniz , tahliler yapıldı filan, hala sivilceleriniz gecmediyse,

benim bir onerim var, ilacsızda halledebilirsiniz,

sure; 7gunde iyileşme gorulmesi, 15 gun bazı sivilcelerin yok olması, devamı ise sivilceler iyice azalır ve zamanla hic bir şey kalmayabilir...

gerekli olanlar

1-) johnson&jonhson bebe yağı (kesinlikle başka marka değil) 1 şişe
2-) dove yada muadili, yuz sabunu, dove olursa daha iyi....

ayrıca, bu uygulama boyunca yuzunuzu yıkarken, musluk suyu kullanmayacaksınız, ozel su alıcaksınız; hayat, erikli, hamidiye vs......,

şimdi anlatıyorum,

1:bolum; once dove yuz sabununu, elde iyice kopurtuyoruz ve ellerimizi ovalıyoruz, 1,30 dk sonra bu kopuk krem haline gelir, yada getireceksiniz....

ovaladığınız ve krem haline gelen sabunu yuzunuze yedirin, sonra sivilcelerin olduğu bolumlerde yoğunlaşın, masaj yapar gibi yuvarlak el hareketleriyle yaklaşık 3 yada 4dk(daha fazla değil), yuzunuzun sivilceli kısımlarında tatbik edin,

bu işlemden sonra yuzunuzu şişe suyu ile guzelce durulayın, ama kurulamayın,

2:bolum; bol su ile durulamayı bitirdikten sonra, aldığımız johnson+johnson bebe yağını bir tatlı kaşığı olcusunde, avucunuza dokun, sonra durulanmış ve ıslak haldeki yuzumuze bu yağı hafiften suruyoruz ve yağı dağıtıyoruz.. , 20-30sn gibi,

bunuda bitirdikten sonra bu sefer yeniden , su ile coook kısa bir durulama daha yapın ve pamuklu bir havluyla, hafifce yuzunuzu kurulayın...

gunde , sabah ve akşam iki kere uygulama yeterlidir, hicbir ilac kullanmadan , bu doğal işlemi yapabilirsiniz...

farkı 2gun icinde hissedeceğinizi tahmin ediyorum..

yazar: Mywedding
KIZLAR BUNU INTERNETTEN BULDUM