Arakdaşlar benim gozaltı moluğum varDI ve bundan nefret ediyorDm canımı sıkmak isteyen istemeyen herkesin surekli gozlerin neden mor yada cokmus deyip moralimi bozmasından cok sıkılmştm.Bugune kadar pekcok krem denedim ama hicbi fadasını gormedim (hylexin remegent microcirculatıon..)Ben bu kremelere para dokerken ablam bi gun dediki uğrasma bu kremlerle bu is tamamen icten beslenmeyle alakalı sonra birden durup dusundum ailemde kimsede gozaltı morluğu yok dolayısla onlardan farklı beslendiğimi farkettim sonrasında internette gozaltı morluğu ve beslenmeyle ilgili olan kısmı daha iyi okudum ve şunları farkettim
1-Tuz cok yiyorum ve gun icinde tercih ettiğim besinler hep tuz ağırlıklı
2-Su gun icinde neredeyse hic tuketmiyorm
3-Meyve hic yemiyorm
4-Gozlerimide alerji var surekli oğuşturuyodum..
Son iki aydır bunlara dikkat etmeye basladım cok su iciyorm yemeklere neredeyse hic tuz atmıyorm
folic asid almaya basladm(bu rada b vitamini eksigi folic asid demir vitamini olanlarda goruluyomus) ve son 2 aydır kimse gozaltımla ilgili bişey demiyo BENİM MERAK ETTİĞİM ACABA HERKESİN BESLENME TARZIYLAMI İLGİLİ BU İŞ YOKSA ARAMIZDA YOK BEN COK SU İCERİM TUZ AZ YERİM DEYİP DE GOZ ALTI MORLUĞU OLAN VARMI ..