merhaba arkadaşlar.sivilce problemi olan bazı arkadaşlarıma yardımı olabilir diye yazıyorum.marka ismi verilebiliyor mu diye epeyce baktıktan sonra yazdım.
gecenlerde alma fırsatı bulduğum bir urun var.Mario Badescu drying lotion.. bir gsm şirketinin genclik kulubunun indirim kuponu kampanyası vardı ben o vesileyle 39 tlye aldım.
etkilerine gelince...kucuk bir şişesinin icinde,dipte pembe tortu birikmiş sıvı var.kulak copunu dipteki pembe bolume daldırıp o tortuyu yeni yeni atmış sivilcelerin uzerine surunce sabahına sonmuş oluyorlar.bir kac gun ust uste surunce de tamamen kayboluyorlar.ama sivilcenin cok cok yeni olması onemli ve oyle buyuk, kistik, iltihaplı sivilcelere pek de etki etmiyor.benim yuzumde tek tuk cıkar,ara ara buyuk sivilce cıktığı da olur.ben hep patlatıyorum ve cok iz kalıyor. sanki yuzum acayip sivilceliymiş gibi duruyor.bu acıdan yeni cıkmış sivilceyi durdurmak benim cok işime yarıyor cunku kuruyor kuculuyor patlatmıyorum iz kalmıyor..
urun gece kullanılıyor.gece uyumadan yuzumu ışığa tutup cıkmaya başlayanları gorup kulak copuyle suruyorum losyonu, duruyor sivilcenin gelişimi.cıksa da cok minik kalıyor bir-iki gune kayboluyor.
ama yine soyluyorum yuzu buyuk sivilcelerle dolu olanlar,ilac tedavisiyle sonuc alamayanlar,gece surup sabah uyanayım bakayım sivilceler yok olmuş diye mucize beklemesinler..yabancı sitelerden araştırdım;belli ki memnun kalmadım diyen kişinin ciddi sivilce problemi var, kullanıyor bakıyor sivilceler yok olmadı,sonra da diyor ben kullandım bir gecede kaybolmadı

umarım benim gibi problemi olan arkadaşlarımıza da yardımcı olabilir...yalnız nereden temin edebilirsiniz o kısmını bilmiyorum ben kampanya vesilesiyle aldım. markafonide bazen satışı yapılıyor bir de istanbulda bir mağazası var sanırım, tam emin değilim.unlu pek cok ismin kullandığı,sivilcelerinden bu markanın urunleriyle kurtuldukları biliniyormuş oyle gordum yabancı sitelerde...