Merhaba arkadaşlar 2-3 senedir sivilcelerim icin gitmediğim doktor kalmadı. Ancak en son gittiğim Acıbademdeki Ersoy Bey cenemdeki icten gelen sivilce ve lekeler icin alarji testi uyguladı. Alerji testi sonunda kozmetik urunlerinin icinde bulunan bir koruyucu maddeye alerjim olduğu tespitinde bulundu. Gercektende oyleydi 2 ay boyunca ne şampuan ne majyaj ne de kozmetik bir urun kullandım her gun yuzumu ceşme suyuyla yıkadım duş alırkn şampuan yerine saf sabun kullandım sivilcelerim tamamen yok oldu bi iki lekem kaldı onlar icinde zerotanin kullandım. Ancak ilacımın bitmesiyle tekrar sivilcelerim artmaya başladı sadece cenemde olan sivilceler artık hafif hafif yanaklarımda oluşmaya başlandı. İki yanağımdada mercimek buyukluğunde sivilce lekesi kaldı morumsu kırmızımsı halde ve cenemdede 1 2 tane var. En son gecen hafta gittim Ersoy Bey e ve kan tahlili istedi benden. Bunun sonucunda biotin zinco ve kan hapı verdi eğer gecmezse gel iğne ile orasını rahatlatırız lekeyi geciririz dedi. Ben yıllardır bıktım artık doktorlara gitmekten. Doğal bir cozum arıyorum artık lutfen kızlar yardım edin. En son kukurtlu sabun aldım cildimi kuruttu bayağı. ama kalıcı bir cozum istiyorum. Lutfen doğal olsun Yardımlarınızı bekliyorummmm