Maltepe'de yeni acılan ozon gazı ile tedavi merkezi Ozon Club, kısa surede unlulerin uğrak yeri oldu. Ozon gazının vucuttaki kanın yenilenmesinde, sac bakımında, saunada ve bircok hastalığın tedavisinde kullanıldığı merkeze gelen unlu manken Tuğba Altıntop da kanını temizletti. Altıntop, "Cok iyi hissediyorum. Nişanlıyım ve yakında evleneceğim. Yeni bir kan lazım" dedi.
Dunyada uzun yıllardır kullanılan ozon gazı ile tedavi yontemi artık Turkiye'de de yaygınlaşmaya başladı. Maltepe'de yeni acılan ozon gazı tedavi merkezi Ozon Club'da kanserle mucadele, diyabet ve şeker hastalıkları, kas ve eklem romatizmaları, deri hastalıkları, goz hastalıkları, bağırsak hastalıkları ve kadın hastalıklarının yanı sıra selulit tedavisi, kan temizlenmesi, sac bakımı ve saunada da ozon gazı kullanılıyor. Ozon saunalarında kişinin gozeneklerinin acılarak ozon gazının deriye işlemesinin
sağlandığı merkez, kısa surede sanat ve sosyete dunyasından unlulerinin de uğrak yeri oldu. Manken Tuğba Altıntop, şarkıcı Reyhan Karaca, oyuncu Acelya Akkoyun, radyo programcısı Cem Ceminay, manken Ebru Destan ve şarkıcı Seckin Piriler, Ozon Club'ın mudavimlerinden bazıları.
Ozon tedavi merkezine gelerek kanını temizleten ve sac bakımı yaptıran manken Tuğba Altıntop da bu tedaviden son derece memnun. Ozon tedavisi uyguladığından beri cildinde gozle gorulur bir değişim fark ettiğini soyleyen Altıntop, "Daha once de kan temizleme denen tedaviyi yapmıştım. Bir şeylerin değiştiğini hissediyorum. Sanki oksijeni bol yuksek bir tepeye cıkmış gibiyim. Gozumu kapattığımda buyuk bir ormanın ortasında olduğumu duşunuyorum. 15 dakika sonra kendimi He-man gibi hissedeceğim. Mukemmel bir buluş" dedi.
Unlu manken, evlilikle ilgili planlarının sorulması uzerine ise, "Her şeyin bir sırası var. Nişanlandım ve yakında evleneceğim. Yeni bir kan gerekir. Evlenince bir bebek de isteriz tabii ki" diye konuştu.
Ozon tedavisinde kullanılan cihazları tanıtan Ozon Club'ın sahibi Bulent Keskin, vucutta oksijenin oneminin buyuk olduğunu belirterek, "Oksijen zararlı bakterileri temizleyerek, vucudu dinc tutar. Dolayısıyla bol oksijen uretmek gereklidir. Bu da vucut fonksiyonlarının maksimuma cıkmasını sağlar. Kanserli hucrelerin yok edilmesinde başrolu oksijen oynar. Biz de bu ozon tedavisiyle oksijeni organlara iletmeye calışıyoruz" şeklinde konuştu.
Keskin, ozon tedavisinin kanserle savaş, diyabet, kas-eklem ve romatizma hastalıkları, viruslerden kaynaklanan hastalıklar, bobrek hastalıkları, deri ve goz hastalıkları, bağırsak, kadın, norolojik hastalıklar, selulit tedavisi, stresle mucadele, cinsel fonksiyonların duzenlemesinde kullanıldığını belirterek, "Ben annemi ve dayımı erken yaşta kanserden kaybettim. Kendim de risk taşıyorum ve bundan kurtulmak icin yurtdışında araştırmalar yaptım. Bir hekimle tanıştım. Ozon tedavisini bu sayede Turkiye'ye getirdim" dedi.
Keskin, kanını temizleyen Tuğba Altıntop'un da Ajda Pekkan gibi hem fiziği hem de sesiyle uzun zaman izlenecek bir sanatcı olacağını belirterek, "Ajda Hanım da yıllarca bu yontemle dinc kaldı. Michael Jackson'ın da ozon tedavisini sağlayan bir kapsulle otellerde dolaştığını biliyoruz" diye konuştu.
Reyhan Karaca, Acelya Akkoyun, Cem Ceminay, Ebru Destan, Seckin Piriler gibi bircok unlunun yanı sıra siyaset ve iş dunyasının tanınmış simalarının da ozon ile tedavi yontemini tercih ettiğini dile getiren Keskin, "Suleyman Demirel, Deniz Baykal, Tansu Ciller de gecmişte ozon tedavi goruyordu. Bunu duyan milletvekilleri de merkezimize geliyor" dedi.
Bu yontemin zihni actığını belirten Kelsin, oğrencilerin sınavlardan once gelerek kendilerine başvurabileceklerini ve bu tedavinin notlarını da etkileyeceğini soyledi.
Ozon tedavisini kullanarak iyileşen 7 yaşındaki Elif Cakır'ın annesi Serpil Cakır, "Elif doğduğundan itibaren ceşitli rahatsızlıklar gecirdi. Daha sonra astım hastası oldu. Biz tıbbi, kimyasal ilaclar kullanmak istemedik ve yaptığımız araştırmalar sonucunda ozonla tanıştık. Birkac ay tedavi gordu ve baktık ki iştahı acıldı. Kapının kolunu bile acmakta zorlanıyordu. Bunların hicbiri kalmadı. Elif şimdi gorunduğunun yarısı kadardı. Birden gelişimi normale dondu. Hastalığının gerilediğini gorduk. Şu anda
tedaviye devam ediyoruz ve cok mutluyuz. Elif ozon kızı oldu" ifadelerini kullandı. Minik Elif ise kendisini cok iyi hissettiğini soyledi.