slm arkadaslaropuyorumnanaktan
vallah ben bi kac zamandirr burayi takip ediorum malesef benimde killarimla cok ama cok sorunum var ergenligimde basladi ve halen duruyorsenağlama
yani bende sizinle ayni derdi paylasiorum...inaninizz biktim kurtulmak istiorum ama sanki bu killarin cozumu asla olamicak.......benim morelimi cok bozio ce acickasi utaniorumda heleki sevgilimin yanina ama allah buyukdur cok anlayisli sevgilim va onu bile okadar rahasiz etmio...ama olsun beni edio ve ben kutrulmak istiorum bazen diorum butun derimi kesip atim...ama sonucta cozum degil artik aglamaktansa guliorum...napalim herkezin bi derdi var ve bizin genelikle turk kizlarinda killama derdimiz var

ah ahhh su killar olmasa daha rahat olcamda ama bi turlu beni birakmiolar cok seviolar beni vallah:1hug: ama ben bi turlu sevemedim sadece tabi saclarimi

nese saka bi yanada bendee lazere basladim bi kac seyansimi yaptim bacaklarimda baya etkisi var kol altimdada baya bi etki gordum ama sanki yine cikio gibime geldi bilem burda bi kac bayanda duydum cok menunlar felan nese bakalim allah hepimize sabir versin deler ya sabirin sonu selamettir

artik devam gidicem bi tonda para veriorum zaten..ve simdide talayi biyik bolgeme suriorum bi hafta oldu onada yani sabir gerekio bakalim nolcak bu killarla umidimi lazerde kesmiorum cunku baya bi etkisini gordum ama bakalim bittikten sonrada ole kalcakmi bilemiorum....:uhm:....neysee sizin yasadiklarinizida duymak ve dertlesmek istiorum yani hic kimse derdinle yanliz degildir muhakak baskalarida vardir yani bizim gibi hadi kibb killarimizda kurtulmak umidile:lepi: