Tiny Tunes muzik konusunda hepimizin ortak noktası olan burası benim dunyam ve benim dunyamda birileri muhakkak ki benim adıma bir şarkı yazmış ve seslendirmiştir. Evet aynen oyle dediğim gibi burası bize ait dedirtecek bir uygulama ile sizlerle beraberiz.
İnternet ortamında ve ozellikle Google arama motorunda en cok karşılaşılan konulardan birisidir muzik indirme programları. Peki bu uygulamamın diğerlerinden farkı ne diye soracak olursanız, gunumuz hayatında ve ilerleyen zamanlar icin diyeceğim tabi ki artık akıllı telefonlar hayatımızın bir parcası ve muziklerimizi bilgisayarlarda değil telefonlarda bulunduruyor neredeyse hepsini. (hafıza kartı ne kadar alırsa o kadar)
Aşağıda sıralayacağım ozellikler ise bu uygulama konusunda sizlere yeterli gelecektir ve haliyle ben daha once bu programdan nasıl haberdar olamadım diye kendinize soracaksınız.
MP3 ve MP4 dosyalarını birden fazla kaynaktan arama Mevcut butun şarkıları listeleme ve indirme ozelliği Kuyruk sitemi ile muzik dinleme Yapı seceneği ile birden farklı ortamda muzik ziyafeti sunma Kutuphaneyi yonetme seceneği Kucuk dosya boyutu ile fark edilmemesi Stream şarkıların bulunması Bu platformun ozellikleri saymakla bitmez ama telefonumuz icin bir vazgecilmez olacağını şimdiden soyleye bilirim sizlere. Aşağıda bulunan fotoğraflar Tiny Tunes İndir seceneğine tıklamanıza yardımcı olacaktır
.
Buradan da anlaşılacağı gibi bizlere sunduğu bu geniş yelpaze Tiny Tunes i vazgecilmez yapıyor.

Android Muzik İndirme Platformu icin vazgecilmez bir uygulama artık sizlerle.

Desteklenen Diller: İngilizce Turkce
İşletim Sistemi: Android
Uretici:
Bellek: 2.1 MB

Hemen İndir
İndir