merhaba arkadaşlar. oncelikle herkese hayırlı ramazanlar ben 18 yaşındayım ve bendede tuy problemleri var. karnımda yuzumde sırtımda ozellikle bacak iclerimde bayağı bi var. 2 ay once epilasyona gittim yuzum ve koltuk altım icin. malum yaz geliyor askılı tişortler giyicem ve sacımı toplamam gerekir. benim favori bolgelerim cok rahatsız edici okulda dışarda toplayamıyordum. epilasyona gittim kol altı 40 tl yuz 20 tl ve iyiki gitmişim cok memnun kaldım 2 kere seans ve 2 kere rutuşa gittim tuylerim azaldı. ozellikle yuz bolgem de. saclarımı toplayabiliyorum. benim amacım durumu olan ve tuylerden kurtulmak istiyen epilasyona gitmeli .bende cok uğraşırdım bu tuylerle. seneye işe başlayınca gobek bolgeme gitmeyi duşunuyorum. annemde cene bolgesi icin gitti ve cok memnun. benim gibi genc kızlarda ozellikle yuz bolgesinde olanlar gitmeli epilasyona eminim bi kac deyyuz erkek dalga gecmiştir sizin de kalbiniz kırılmıştır. şunu unutmayın arkadaşlar bu tuyler ne ağdayla ne makineyle bitmez. durumumuz yok diyenler rahatsız olduğu bolgelere parca parca gidebilir. ben en cok yuz bolgem icin mutluyum ))))