"Dermo Epila; tuy dokucu ve tuy azaltıcı kremden oluşan, istenmeyen tuylerden kalıcı olarak kurtulmanızı sağlayan bir bakım setidir. Dermo epila tuy azaltıcı kremi 45 gun boyunca duzenli olarak kullanarak istenmeyen tuylerden kalıcı olarak kurtulabilirsiniz. 45 gunun sonunda tamamen tuysuz ve puruzsuz bir cilde kavuşacak ve bir daha herhangi bir epilasyon yontemi kullanmak zorunda kalmayacaksınız. Bir nanoteknoloji urunu olan Dermo Epila, cildinize bakım yaparak, istenmeyen tuyleri kalıcı olarak yok etmenin yanı sıra; aynı zamanda daha yumuşak ve parlak bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur.
Dermo Epila ile birlikte gelen tuy dokucu kremle, işlem yapmak istediğiniz bolgeyi temizledikten sonraki gun, Dermo Epila tuy azaltıcı kremi 45 gun boyunca gunde iki kere masaj yaparak uygulayın. Sonuca siz de inanamayacaksınız! -Kıllar tercih edilen bir yontemle yada epila set iceriğindeki tuy dokucu krem ile kokunden alınır ve kıllardan temizlenen bolge iyice yıkanır.
-Temizlenen bolgeye dermo epila tuy azaltıcı krem aşağıdan yukarı doğru 1 dakika masaj yapılarak surulur.
-Bu aşamadan sonra kıllar tekrar ağda yapılacak seviyeye gelene kadar krem kullanılmaya devam edilir ve her akşam yatmadan once cilde surulerek 2. aşama tekrarlanır.
-45 ila 60 gunun sonunda kılların %90 oranda yok olduğuna şahit olucaksınız . "
Sitesinde bu bilgilere ulaştım ama artık hic bir şeye inancım kalmadı.

(bu arada daha once bu konu acıldı mı bilmiyorum baktım ama goremedim acıldıysa kusura bakmayın)