Arkadaşlar ben 25 haziranda tum vucut lazere başladım. 1 seansa bir de kontrole gittim. Diğer seansım eylulun 2.haftası. Bacakta tekrar tuylerim cıkmaya başladı sanki hic lazer yaptırmamışım gibi. Bacağımın bazı yrlerinde ise deri altında siyah noktalar var. Bacak aralarım flan da bu şekilde. Kontrole gittiğimde kadın onların dokulecek olanlar olduğunu soyledi, kese veya peeling yapmam gerektiğini ekledi ama ben yapmama rağmen dokulmedi onlar. Zaten nasıl dokulecekler blmiyorum nokta gibiler. Alexandrite cihaz. Kacıncı seanstan sonra cıkmayı durduracak bu kıllar acaba?

Vajinal bolgede sarı olan, alt kısımdaki tuylere etki etmiyor zaten. Ustte ise cıkması yavaşladı ancak bitmedi, halen gelecek olanlar var. Bacaklarımda diz cevremde yeni tuyler cıktı. Havalar da sıcak, ikinci seansa kadar jilet kullansam boşa mı gitmiş olur lazer? Kadın mumkn olduğunca jilet vurmayın hicbir şey yapmayın dokulecekler fln dedi ama dokulmeyi gecti artık uzayan kıllar var. Bacaklarımın coğunda ise siyah noktacıklar halinde kıllar. Ne yapsam bilemedim 2.seansa kadar? Cok cirkin gozukuyor bacaklarım zaten bembeyaz.