Arkadaşlar daha once bir fırsat sitesinden 6 seanslık diode tum bacak kampanyası almıştım 2 seans gittim ancak 1 tane bile kılım dokulmedi ne yazık ki ben de orayı bırakıp bir başka ozel hastanede alexandrite cihazıyla yaptırdım 20 gun icinde hemen hemen butun tuylerim dokuldu cok memnun kaldım ancak seans ucreti 400 tl ve ben de bir oğrenci olduğum icin ağır geldi. bu hafta Ankara'da başta tıp merkezleri olmak uzere bir cok yeri aradım ve Magnet Tıp Merkezi'nde kampanya olduğunu oğrendim fiyatı uygun da geldi ama beni daha fazla dokecek param yok o yuzden gittiğim yerin son yer olmasını istiyorum ve komple 8 seanslık paket alacağım icin yarıda kesemem Aranızda oraya gidip memnun kalanlar var mı? Umarım vardır ve guzel şeyler soyler

Ayrıca bir sorum daha var ben bu surecte bacaklarımı cok iyi korudum tatilde cok cok hafif bir bronzlaşma var ki 3 gun kese yapsam o da gider. Bu engel olur mu alexandrite 'a ? Cildim beyaz tuylerim dert ve siyah bu arada.. Ancak kollarıma ne de olsa yaptırmıcam diye koruyucu surmedim bronz şu an onun icin de nd yag yaparız dedi hastane, sizce nd yag dan sonuc alır mıyım? yada kışın kollarım icin de alexandrite'a gecmeli miyim?

Cok uzun oldu ama lutfen yorumlarınızı esirgemeyin