Yaklaşık bir hafta oncesinden nsc kliniğe gitmiştim. Konuşmalarından sonra aklımda başka yerler de olmasına rağmen icime sindiğı icin oraya gitmeye karar verdim. 6 seans genital+ koltukalti + alt bacak 1440 lira standart fiyat . Ancak nakit indirime yardimci olunuyor. Ben 6 seans peşin odedim. 3 tip lazer cihazı da bulunuyor. (Alexandrite, nd yang , diod) İlk goruşmeyi nilufer hanımla yapmıştım. Bugun ilk seansa girdim . En cok acıyı Bacağın on kısmında hissettim. Genel olarak acidığını soyleyebilirim. Bazı yerlerde dişlerini sıktigimi hatırlıyorum. Ama dayanilmayacak acı değildi. Joule e baktığımda makineden bacakta 15 , 13 ; genitalde ve koltukaltında da 18 , 13 gibi sayılar gordum. Ancak hangisi ne anlama geliyor emin olamadım. Kontrol seansı normalde yok ama herhangi bir atlama olmuşsa kontrol seansı yapılıyor. Atlama olmasi da cok zor aslında, bolgeyi beyaz kalemle cizerek yapıyorlar. Gercekten işlerinde iyiler anladigim kadariyla Şimdiden tuylerim bitecegini hissedebiliyorum. Tuylerim dokuldukten sonra da gelişmeleri yazarim