Merhaba kızlar siteyi uzun zamandır takip ediyoru ama uye olmamıştım. şimdi sadece insanları uyarmak ve benim yaptığım hataya duşmesinler diye uye oldum.

kollarıma iğneli yaptırmak istiyordum, yaz aylarında surekli jiletlemekten, jiletlemeden dışarı cıkamamaktan bıktım ve senelerce lazer hicbir işe yaramadı ne zayıfladı ne azaldı ndyag alexandrite ipl denedim hicbir faydasını gormedim. bunu bilen bir arkadaşım başka bir arkadaşından duyduğu ETİMESGUTTAKİ JALE HANIMı bana onerdi. adını bile andıkca sinirleniyorum. bu kişiyi googleda arattığımda ilk olarak bu sitedeki bir başlıkla karşılaştım "ankarada iğneli epilasyon yaptırıp memnun kalanlar" başlığında ozim adlı kullanıcı cok ovmuştu bir kere alınca bir daha cıkmıyormulş tuyler. ben de 5 ay once randevu alıp gittim.

kadın gercekten kendine cok guveniyordu bir kere aldığım yerde bir daha cıkmaz diyordu tuylerine veda et dedi. 4 gun gittim tum kollarımı alabilmesi icin. bu sırada aşırı kabarma kabuklanma olmuştu felaket haldeydi kollarım. normal dedi peki dedim bu arada kadın surekli birilerine kusuyor gelip bana anlatıyor ben onun kıllarını aldım ama o bana yardım etmedi falan garip garip muhabbetler ediyor. garip biri. ev gibi bir yerde yaptığı icin ne temizlik ne denetim ne levha hicbir şey yok. nasıl cesaret etmişim hala anlamıyorum.

bir sure sonra kollarım iyileşmeyince sitede daha sonraki yazılara baktığımda bu kişiye gidenlerde hep iz kaldığını yazdıklarını gordum. benim de kollarımdaki izler hala gecmemişti. en iyi doktorlara gittim, 250 tlye ilac bile aldım, doktor masraflarım da cok, izlerim gecmedi. şimdi yaz geldi işe hala uzun kollu ceketlerle giden bir ben kaldım ne yapacağımı bilmiyorum nişanlıma da soyleyemedim utandığım icin garipsiyor durumumu.

ben bundan sonra ne lazer ne iğneli tobe ettim korkuyorum kollarımdaki izler gecsin başka bir şey istemiyorum kızlar her yere gitmeyin ozellikle etimesgut ta jale ye gitmeyin ben ettim siz etmeyin bir kişiyi bile bu kararı vermekten kurtarırsam sevinirim