Oncelikle bu sitedeki ilk yazışım olduğu icin merhaba demek istiyorum..kimseyi tanımıyor olsam da googleda sorunlarımla ilgili araştırma yaparken her seferinde bu site karşıma cıkınca uye olmak gerektiğini anladım.ve uye olduğumdan beri hep dışarıdan izledim..gercekten o kadar yararlı ki vermiş olduğunuz bilgiler.Forumu ne şekilde kullanacağımı bilemediğimden googleda arayıp link uzerinden giriyorum konuların coğuna. Şimdi gecelim asıl konumuza..
Lazer Epilasyonun sarı tuyleri gormemesi hakkında forumda bir cok konuya baktım ama yine de cok net karar verebilmiş değilim..Ama İğneli Epilasyonun faydalı olduğu belirtilmiş.Benim yuz, kol, bacak bolgelerimdeki tuyler cok fazla ve cok inceler, koltuk altı ve bacak arası bolgeleri bunlara nazaran biraz daha koyu ama yine de coklar :1no2: ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..iğneli yaptırmaya kalksam cok masraflı olacak lazer yaptırmaya kalksam tuyleri gormeyecek senağlama bir cok kişi sorununa cozum bulmuş gibi gozukuyor..ben de yardımlarınızı, tavsiyelerinizi bekliyorum.. Hatta ozellikle nerede,kime gitmeliyiz şeklinde de bilgi verirseniz cok sevinirimm..