yeni bir ceşit evde lazer epilasyon aleti

aynı anda hem epilasyon yapıp tuylerden anlık kurtulmayı hem de kıl koklerine ışınla etki ederek kalıcı azalma sağlamayı vaad ediyor.
ama sistem hepimizin tanıdık olduğu ipl lazer. dolayısıyla etkili olmasını beklemek biraz fazla umutlanmak olur diye duşunuyorum.

şu videoda koyu tenli bir kadın her hafta kullandığı halde hic sonuc alamadığını anlatmış. boşuna para harcamayın diyor kadın:

ben urunu almayı falan duşunmuyorum. bu şekilde evde lazer epilasyon vaad eden urunlerle zaten ilgilenmiyorum ve evde lazer epilasyon yapmaya calışmayı sağlıklı bulmuyorum.

benim burada urune ilişkin yazmamın sebebi urunun turkiye'de aşırı bir fiyat farkıyla satılması.

yurt dışında internetten satış yapan sitelerde (kadınlarklubun'de yeniyim dolayısıyla site ismini paylaşabilir miyim bilmiyorum) urunu $388.99 civarına bulabilirsiniz ama turkye'de internetten satış yapan birkac sitede 1.690 TL'ye satıldığını gordum.

arada 600 lira fark var ve gercekten bu kadar kazık payı koyabildiklerine inanamıyorum.
insanların bu kadar dolandırıcı olması cok aşağılık, inanılmaz tiksinc bir şey hakikaten.

insanlar alırken ne umutlarla alıyolar, uğraşıp duzenli kullanıyorlar hic sonuc vermediği gibi kim bilir cilde ne zararlar veriyor alet hepsini gectim;
ya insanın butcesine 600 lira fark bindirmek nedir allasen ya?

hic vicdan yok bu insanlarda.

nitekim uzak durun bu şekilde evde lazer epilasyon yapmayı vaad eden urunlerden.
cok merak ediyosanız philips lumea'yı denemenizi oneririm.