Kızlar ,iyi akşamlar

Vaktinizi almadan soruma gecicem.Gecen yaz istanbuldaydım ,bir arkadaşımı ziyaret icin silivrideki bir otele de uğradım.Arkadaşım orada afrikalı bir aileyle tanışmış.Cat pat ingilizcemle tercumanlık yaptım.Havuza gireceklerdi ben de mayomu getirmiştim,ust bacaklarımın arkası tuylu maalesef ,son uc yıldır sadece kuafore gidiyorum,ve aceleden evde kendim aldığım icin sağ bacağımın arkası olduğu gibi kalmış,mayoyu giyerken farkettim,jilet de vurmak istemedim,zaten yeterince kalınlar,ben havuza gelip de pantolonla oturunca o bayan merak etmiş,arkadaşımda soylemek durumunda kalmış,bayan onunla gelmemi istedi ve odasına gittik,bana icinde koyu yeşil bir macun olan kutu verdi ve eliyle gosterdi ovala diye,yok desem de kırmamak icin banyoya girip yaptım,sonra beklememi ve keselememi soyledi ,tuy dokucu gibi bişeydi sanırım,o an pişman oldum ama kadın da yabancı ya uğraştı diye yaptım,gercekten havluyla kese yapınca dokuldu.

Malum yaz geldi ,deniz mevsimi,bu sene icinde dort beş sefer kuafore gittim ama arkada olduğu icin farketmemiştim,bugun abla bana kactır bu boyle geliyorsun,bir taraf tertemiz,tek tuk var,bir bacakta dolu tuy var dedi,hakikaten baktım hic tuy yok,diğer bacak bildiğin kapkara.Farketmemişim malum kış olunca bi de kendim almayınca.

Afrikalı bayanın adını da nereli olduğunu da hatırlayamıyorum,arkadaşımda hatırlamıyor,sarı bir krem kutusu icinde yeşil macun gibi bişeydi,aranızda adını bilen var mı?Yurtdışından da olsa getirtebilirim,ucret sorun değil.bacağımın arkası yumuşacık ve tek tuk cıkmış o bolge,demek ki bi senedir boyle,aranızda bu urunu bilen duyan varsa cok makbule gececek inanın.