Selam arkadaşlar sırf bu konu icin uyelik aldım

24 yaşındayım yuzumde ki kıllardan cok rahatsız oluyorum bazı bolgelerinde siyah ve baya sert kıllar var ozellikle cene ve faul bolgesinde sarı fakat yoğun ve uzun tuylerim var. Ağdacım iğneli epilasyon onerdi. Isparta da oğrenciyim haliyle cok iyi bi araştırma yapamadım. 1 ay once bi guzellik merkezine iğneli epilasyon icin gittim fakat goruşmede bana cift işlem lazer yaptıklarını soylediler. Uzman kadın kendi kolunu da gostererek diot lazer oncesinde ağda yapıp hemen arkasından lazer işlem uyguladıklarını soyledi. Boylelikle iğneli oncesi kılları zayıflatıp toparlama işlemi yapacaklarını soylediler. Seansta gozlere hic bir koruyucu vs takılmadı jel surup makineyi seri bir şekilde yuzumde gezdirdi bazı bolgelerde cok şiddetli acı duydum. Yanmış tuy kokusu falan da gelmedi. Kontrol seansı da yapılmadı 120 lazer 20 ağda olmak uzere 1 seansa 140 tl verdim. Yeni bir yontem mi acaba diye araştırma yaptığımda boyle birşey hic bir yerde goremedim 1ay sonunda gayet uzun ve aynı şekilde kıllarım cıktı ilk seansta cok buyuk fark beklemiyorum ama hic bir değişiklik yoktu ve o salona gitmekten vazgectim. Dun başka bir merkeze tekrar iğneli icin goruşmeye gittim kılların tam iğneli icin dedi konuşmada fakat yine beni 3 4 seans iğneli oncesi sarı tuy lazeri diye bi lazere yonlendirdi. Uzamış olan kılları makasla kısalttı işlemde gozlerimi acmamamı soyledi yine jel suruldu fakat bolge bolge ışın gonderildi ve onceki kadar acı hissetmedim ayrıca yanık tuy kokusu da vardı. Burada seans başına 75tl odedim haftaya kontrol seansına gideceğim ve ilk seansta farkı goreceği mi soylediler. İkinci salondaki goruşmem de ilk gittiğim yerdeki cihazın diot değil diode olduğunu ipl cihaz turundeki utuleme işlemi olduğunu lazer gibi kalıcı sonucu olmadığını ve o kişide diot cihazı olmadığını soyledi. Şimdi benim sorum iğneli epilasyonla daha hızlı sonuc almak varken para kazanmak icin mi oncesinde 3 4 seans lazer oneriyorlar ? Sarı tuy lazeri diye birşey gercekten var mı yoksa onceki salon gibi burası da mı kandırıyor (cihazın ismini de soyledi ama unuttum) ? Yapılan işlem doğru mu?

Boyle birşey yaşamış olan var sa yardımcı olurmusunuz lutfen ayrıca bu kadar uzun yazdığım icin de kusura bakmayın her şeyi soylemiş olmak istedim