Sitede yeniyim. Ben hata ettim baskalarıda benim gibi mağdur olmasın diye yazıyorum. Ankara kızılayda ve bahcelievlerde şubesi olan bir epilasyon merkezinde 6 seans alexandrite candela makinesiyle anlastım bugun 5. Seansımı yaptırdım tuylerde hicbirazalma olmadı aksine evdekiler arttığını soyledi
Yasadıklarıma gelirsek tecrubesiz olduğum icin sadece kullanılan makinenin markasını oğrenip fiyatta da kolaylık yaptıkları icin burayla anlastım 2. Seansımdan sonra tuylerimin dokulup tekrar eskisi gibi cıktığını gordum ve 3. Seansta neden boyle olduğunu sordum onlarda 2 seansın sonuc icin cok erken olduğunu en az 4 seansta azalma olacağını soylediler mantıklı geldi bende internetten joule değerlerininde onemli olduğunu okuduğumu bana kac joule le atış yaptıklarını sordum 10 dediler bu cok duşuk değilmi sitelerde 18 20 lerden bahsediyolar dediğimde benim cilt tipimin buna uygun olmayacağını soylediler cildime gelince Sevgilim beni peynirim diye sever o derece beyazım ve tuylerimde tam tersi simsiyahdır kıl demek daha doğru olur neyse internette bunun benim icin avantaj olduğunu oğrendim ve yuksek joule un asıl bana uygun olduğunu oğrendim ayrıca makinenin soğuk hava uflemesi gerektiğini oğrendim birde 15 gunde kontrol seansı olduğunu 4. Seansa gittiğimde bunları tek tek sordum verdikleri cevap soğuk havayı azot gazıyla sağlıyo ve azot gazı cok tehlikeli ayrıca makinenin gucunude duşuruyor yani sana yarardan cok zararı olur gibi şeyler soylediler vucudumun beyazlığından bahsettiğimde de cildimin cok kuru olduğunu ve yanık oluşma riski gibi şeyler soyleyerek beni yine ikna ettiler kontrol seansı yapmanız gerekmiyor mu dediğimde biz basta yapıyıduk ama bunu muşteriler suistimal etti o yuzden bıraktık zaten iyi yapılmış size falan dediler 5. Seansa 4 ay sonra girebildim cunku ben randevuma gidemedim ama bi hafta sonrası icinde randevu alamadım ne zaman arasam biz size doneriz dediler en son randevuyu ayarladık bu seferde lazer cihazlarından biri bozuldu dediler neyse 5. Seansta bende madem 2 tane makinanız var bari ona alın dedim cunku bunun işe yaramadığını soyledim onlarda bunu bildiği icin itiraz etmediler ve diğer makinaya gectik bu da polylase marka beyaz bi cihaz ucunda ikitane civi gibi cıkıntısı var bunlardan biri soğuk hava ufluyodur diye duşundum ama oda uflemiyodu kac derece yapacaksınız dedim 10 dediler iyide ben 5 seferdir 10 dan fazla gormedim dedim cildinize bu uygundeyip geciştirdiler neyse basladık seansa hic acı yok candela biraz da olsa yakıyodu durumdan bahsettim artıralım canım yanmıyo dedim doktorumuz bunu uygun gordu dedi 15 dakka sonra nerdeyse uyuycaktım tekrar soyledim artıralım mı bu hic acıtmıyo diyerek bu makina yeni teknoloji can yakmaz size oyle geliyodur diyerek yine geciştirdiler işin ozu bacılarım ben aldatıldığımı ve keriz gibi yatıp alttan sağıldığımı duşunuyorum ben yandım siz yanmayın