Merhaba hanımlar,
Buraya 2010 yılında kayıtlı olmuştum ama uzunca bir sure aktif değildim. Size başımdan gecen bir olayı anlatmak istiyorum (Nedenini mesajımın sonunda yazacağım). Lazeri uzun zamandır duşunuyordum. Yeşil Yaşam diye bir yer var Kucukyalı'da oraya gittim. Orayla goruştum ben tum vucut lazer istiyordum ama tuylerime baktığında kollarımdaki tuyler sarı olduğu icin orayı makinenin goremeyeceğini soyledi. Bacağımdaki tuylere baktı ve aralardaki sarıların yine makinenin alamayacağını ama siyahları alabileceğini soyledi. Bu konuşmanın sonucunda sadece alt bacak, genital ve koltukaltı diye anlaştık. Seansım yaklaşık iki hafta sonraydı ben de duzenli bir ağdacı olarak bu sure zarfında iki kere jiletle tuylerimi aldım kalınlaşsın kokleri diye. Seansım gelip cattığında (dun) ilk seansıma gittim. Uzmanın kendisi bana siyahları alabileceğini soyledi fakat kıl kokunun kızıl olduğu tuylerin de var onları makine goremeyecek ben siyahları alırsam sen diğerleri icin ağda yapacaksın ve benim butun seanslar sonucu bitirdiğim bu kıllarını ağda yapacağın icin yeniden canlandıracaksın dedi. Yani sonuc olarak lazer yapılamayacak bana. Başımdan kaynar sular indi sadece bacak icin değil genital icin de aynı şeyi soyledi. Neden kaynar sular indi diyeceksiniz cunku duzenli olarak ağda yaptırıyordum jileti bırakalı kac sene oldu o acıyı yaşadığım icin tovbe etmiştim jilet daha surmem bir yerime diye. Uzman, belki diyot ile gorulur ama ondan da umudum yok dedi. Ertesi gun bana geri donuş yapıldı. Kendisine derdimin neden goruşme yapıldığında bana bunları soylemediniz idi. Kendisi ısrarla benim rahatsız olduğum durumun uzmanın soyledikleri olduğunu anlıyor, surekli uzmanımız size normal bir şey soyledi uzmanımız dobra olduğu icin onu bir kez daha takdir ettim deyip durdu. Benim rahatsız olduğum şey ise; kişinin goruşme yapıldığında lazerden sonra vucuda ağda yapılmaması gerektiğini soylemesi gerekiyordu ya da uzmanla direkt benim goruşme yapmam gerekiyordu. Bakılarak gorulmuyor kıl kokleri o halde bir deneme yapılmalıydı bacağının bir kısmını al bir deneyelim denilebilirdi. Tamamen jilet yaparak gittim

Sabırla okuduğunuz icin teşekkurler