Kızlar tuy kıl konusuna kafayı taktığım bir haftasonu daha.. Daha once idrarı duydum, limonu duydum uygulamadım.
Tuy azaltıcı krem kullanıyordum cok memnun kaldım ama ben boyle şeylerin devamını getiremiyorum duzenli uygulayamıyorum başım sıkışınca hemen jilete sarılıyorum. İnternette dolaşırken bir sitede gordum rusların tuy azaltma yontemi diye.
Tarifi yazıyorum deneyen olduysa bize daha ayrıntılı bilgi verirse seviniriz. İşin kotusu elimde 2 kilo kadar cevizin kabuğu vardı saklıyorum mangala yakmak icin. Bir hafta once atmıştım.
Eski Rus Tarifi ile Tuy Dokucu Krem Yapma
Malzemeler :
Ceşitli ceviz kabukları (yeşil kısmı değil)
Su
Hazırlama metodu:
Tamamen ceviz kabuklarını kurulayın ve onları yakın. Eğer tuy dokucu krem benzeri karışım istiyorsanız ortaya cıkan kuller uzerinde biraz su dokun.
12 saat hareketsiz bir kabın icinde bekletin ve bir pamuğa emdirin. Tuy sorunuzun olduğu vucut bolgelerine doğal tuy dokucu bu karışımı uygulayın.
Eğer sonuc alırsanız bu bitkisel tuy dokucu kur uygulamasını ,gunde 3 veya daha fazla kez tekrar edilmelidir. Eğer 30 dakikalık bir uygulama bicimi ile her gun uygularsanız bu karışım etkili olacaktır. Doğal tuy dokucu bu yontem ile once tuylerin buyumesinin durduğunu sonrasında da tamamen yok olduğunu goreceksiniz.