Merhabalar, 29 Martta Gaziantep Arzum Guzellik Salonu'na gittim. Bilen bilir Gaziantep'in en eski guzellik merkezidir. Koklu olmasını referans alarak goruşmeye gittim. Buz lazer olup olmadığını sordum sahibi Arzum Hanım olduğunu soyledi. Odemeyi peşin yaptım komle vucut 1600 TL ve bitme garantili olmadan 4 seans.
Her neyse ilk seansımda cok acı cektim ustelik buz lazer dediği makine en eski IPL ve buzu kendileri haricen suruyorlar. Buz lazerle alakası olmayan ustelik uzun yıllardır emek verenlerin bile tuylerini sadece incelterek başka cihalzarın goremeyeceği şekle getiren bu cihazla kandırıldım. Durumu konuşmak icin gittiğimde para iadesi gibi bir durum soz konusu olmadığını sozleşme yaptığımı ve kendisini başka merkezlerle kıyaslamamamı belirten bir tavır takındı.
Bu sektorde cok pislikler donuyor ve mağdur olanlar yine biz oluyoruz. Gideceğiniz merkezi lutfen cok iyi araştırın ve cihaz markalarını oğrenin. Bu tur konularda cok bilincli olmama rağmen annemin ısrarı uzerine gittim paramı resmen cope attım. Konu hakkında actığım onceki başlık: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/buzlu-lazer-deneyimim-gaziantep.916336/