Arkadaşlar bıktım artık bu tuylerden her yerimde tuy var gobek kollar sırt falan sırtımda ve yuzumde sivilcelerim var hatta (yuzumdekiler gecti şimdi daha iyi sırtımdakilerde hafifledi) dermatoloğa gittim krem verdi sivilcelerim icin jinekoloğa gorun dedi jinekolog hormon tahlileri falan istedi... hormonlarımda hic bi sorun yok jinekolog stresten olabilir dedi ya da yumurtalıklarında kist olabilir dedi (bu arada annemin yumurtalıklarında 15 x 20 cm boyutunda kist varmış kilolu olduğu icin alınamıyo :/ beni de etkiler mi acaba diyorum :/ ) ultrasonda baktı işte normal olduğunu herkeste olabildiğini soyledi ve doğum kontrol hapını verdi şuan 4. ayım...
biraz uzun oldu hayatımı anlattım ozet olarak demek istediğim hormonlarım falan gayet iyi peki bu sorunun sebebi sadece kistler mi ben genetik olduğunu da duşunuyorum bacaklarım icin karınca yumurtası kullanıyorum biraz etkili oluyo gibi ama masaj yapmıyorum sadece aldıktan sonra suruyorm siz ne onerirsiniz? kollarımı almak istiyorum ağdayla ama korkuyorum daha sert cıkar diye... sarartmak istiyorum sertlendirirsin diyolar korkuyorum napcam ben ya...