Merhaba kızlar, başlıktan da anlaşılacağı uzere bu konuda Silk'n Glide tecrubelerimi sizlerle paylaşacağım. Henuz bir seans kullandım, seans sayım arttıkca sizlere gidişatı bildirmeye devam edeceğim. Aslında cok uzun zamandır kullanan arkadaşlar da var forumda ancak uzun zamandır kullananların yorumlarına cok fazla erişemiyoruz, ben de almak isteyen ve/veya duşunenlere yol gostermek amaclı bu başlıkta gelişmeleri vaktim olduğu surece adım adım yazmayı duşunuyorum.

Ilk olarak okuyan kişilerin sormayı duşuneceği soruların cevaplarını burdan yazayım ki ayni soruları defalarca yanıtlayarak konuyu dağıtmayalım. Cihazımı 26 Ocak'ta Tchibo'dan 499 tl'ye aldım, piyasadakilerin aksine 3 yıl garantili ve gorduğum en uygun fiyat tabii ki. (Fiyat bilgisini veren ve bu kadar uyguna almama vesile olan BiancaDupree adlı arkadaşa tekrar teşekkurler.) Cihazı alırken kasadaki hanımefendiye ne kadar kampanyada kalacağını sordum, belirli bir sure olmadığını stoklar tukenene kadar kalacağını soyledi. Almayı duşunenler icin ek bir bilgi olsun. Bunun dışında resmi satışı yapılan teknoloji mağazaları da var tabii, başka yerlerden de temin edilebilir.

Uygulama yapılan cilt ve kıl tipinin de tedavi acısından cok onemli olduğunu duşunuyorum bu sebeple bu konu hakkında da bilgi vereyim sizlere. Oncelikle buğday tenliyim, kıllarımsa koyu kahve yer yer siyah olanlar da var. Alt bacaklarıma ve koltuk altıma ara sıra jilet uyguladığım icin kıllarım sert cıkıyor, kollarım ise cok sert değil ancak orada da zamanında jilet kullandığım icin orta sert diyebilirim. Tuysuz bir insan kesinlikle değilim, yoğunluk fazla bile sayılır vucudumda hatta ayva tuylerden cok muzdaribim. Herhangi bir hormonal bozukluğum yok, adetlerim gayet duzenli ve ağrısız geciyor. Kısaca buğday ten, yoğun ve orta-sert kıllara uygulama yapıyorum, size uygunluğunu az cok anlayabilirsiniz belki bu bilgilerle.

Gelelim nasıl uygulama yaptığıma: ilk uygulamam 27 Ocaktaydı itiraf etmeliyim ki biraz merakımı dindirmek icin ve detaysız oldu. Cihazı kullanmadan once uygulama yapacağım bolgeleri jiletledim, hemen arkasından da uygulamayı gercekleştirdim yani birkac gun beklemedim jiletten sonra direk atış yaptım. Alt bacak, koltuk altı ve yarım kola uygulama yaptım. Daha once de belirttiğim gibi alt bacak ve yarım kolu cok ayrıntılı bir şekilde yapmadım, ancak kol altıma ozen gosterdim. Henuz cok uzun bir zaman olmamasına rağmen net bir şekilde şunu soyleyebilirim ki kullanımı cok rahat ve hızlı. Ayrıca seviyeyi deneyerek arttırdım ve beşinci seviyede kullandım cok rahat, hafif bir ısı haric hic acı hissetmedim. Kesinlikle bunun icin bile kullanılmaya devam edilebilir. 10 gun kadar bir zaman gecti ilk seansımın uzerinden ve kol altım hala aynı herhangi bir dokulme olmadı, ancak kullanma kılavuzunda 2 hafta sonunda dokulur, bu sure icinde uzar gibi gorunebilir yazıyor, birkac gun daha beklemem lazım. Dokulmesini beklemeden ikinci seansımı yapabilirim belki, dolunay tarihlerine uyabilirim bu kez. Bacak ve kol bolgem icin de şunu soyleyebilirim yarı yarıya cıkmadı hala ki normalde oldukca hızlı uzar benim kıllarım. Belki de cıkıp dokuldu yahut psikolojik olarak bana oyle gorunuyor olabilir.

Kısaca kullanımı cok kolay ve acısız, etkileri icin henuz erken. Benim bu cihazdan beklentim acısız olması dolayısıyla tamamen bitirmese bile kıllarımı 2-3 ayda bir alınacak ve azalmış-incelmiş duruma getirebilmesi. Yoksa %100 bir sonuc beklemiyorum zaten. Şimdilik umutluyum ben bu cihazdan umarım boşa cıkmaz umutlar. Ne cok umut kullandım yahu neyse.

Cok uzun oldu, kusura bakmayın sayın Kadınlar Kulubu ahalisi. Seanslar ilerledikce bilgilendirmeye devam edeceğim, sorularınız olursa seve seve cevaplarım. Herkese tuysuz gunler!