Şoyle anlatayım. Gerekli malzemeler;
-Bir adet cam sakızı ağda ediniyorsunuz.( cok tuyluyseniz 2. sinide kullanın)
- Dondurma cubuğu ( yada marketlerde satılan ağda cubuklarından)
- Eski yırtılmış atlet ( onları istediğiniz buyuklukte dikdortgen yada kare kesin. Ben bacakların icin ince uzun kesiyorum. Kol altım icin tam kolaltımı kaplayacak şekilde. Bkini blgesinide bolgelere gore ince, uzun, kalın kesiyorum )
- yanınızda ıslak mendil bulundursanız hijyen bakımından iyi oluyor. Ağda yaptığını bolgeyi ve ellerinizi silip yapışkalnlığını alabiliyorsunuz.

Yapılışı;
Yere bir ortu seriyorum. alıyorum aynayı karşıma. Kestiğim bezleri ve cubukları ıslak mendili koyuyorum yanıma. Mutfağa geciyorum;
- Camsakızı ağdanın kapağını acmadan ici su dolu cezveye koyup kaynatıyorum ( suyun miktarı ağdanın yarısına kadar olsun. Tahmini 5-6 dakika kaynayacak). ağdamız yeterli surede ısındıktan sonra tekrar odamıza donuyoruz ve ağdamızın kapağını acıyoruz. Cubuğu ağdadan yeteri kadar aldıktan sonra o bolgeye suruyoruz ve hemen uzerine bezimizi yapıştırıyoruz. 2-3 defa bezin uzerini sıvazlıyoruz( ağda bandında yaptığımız işlem gibi) Tuylerin cıktığı yonde birden cekiyorum. O bolge 1 defada tertemiz oluyor( tabi daha once ağda yapıldıysa, Jilet yapılan yerde 2-3 defa tekrarlamak gerekiyor. İşte sadece bu kadar. İnanın her yapışta tuyler daha azalıyor ve yaptıkca bu iş dahada kolaylaşıyor. Denize sık giriyorum tuylerimi ayda bir alıyorum cıkanlar oluyor hafif hafif hic belli olmuyor.

İşte bu kadar. Daha once yapanlar vardır elbet. Denemeye değer