Merhaba Hanımlar,
Ozel bir klinikte 6 seanslık anlaştığım lazer epilasyonun 2 seansının tamamladım. Benim sorunum beklenen 2 aylık surenin cok uzun olması. İlk haftalar cok rahat geciyor. Tuylerim guzel guzel dokuluyor. Ama kontrolden 1 hafta sonra cıkmaya başlıyorlar ve kısaltmak zorunda kalıyorum. Tabi azalma oranı yuksek fakat yine de cok rahat olacağım durumda değil. Erkenci olduğumu biliyorum benim merak ettiğim 2 ay beklemek yerine cıktıkca lazere gitsem olmaz mı? Nicin 2 ay da cok uzamasını beklemek zorunda kalıyoruz? Cok uygun fiyatlara lazer yaptıran yerler var. ,arkadaşlarım memnunnda. Seans arası kısaltmak yerine onlardan birine mi gitsem acaba diye duşunmuyor değilim. Bunun bedenim icin zaralı oluğ olmayacağına dair bilginiz var mı?

Bir diğer sorunum ise kontrol nicin yapılıyor? seansta gorunmeyenlenleride temizlemek icin değil mi? Benim kontrolumu yaptırdığım merkezde cok az atış yapıp bitiriyor hanım kızımız. Halen duran hic dokunulmamış tuylerimi gosterdiğimde ise biz once cok kalın tuylerle ilgileniyoruz onlarla da ilgileneceğiz diyerek geciştirdi. Oysa yapılması gereken hic kalmayacak şekilde kontrolu tamamlamak değil mi? Bu konu ile ilgili sizce şikayette bulunmalı mıyım?