Arkadaşlar sizin yorumlarınıza guvenerek Lumea aldım.
Buradan her aşamayı sizinle paylaşacağım ki almak isteyen ve cesaret edemeyenlere de bir fikir olur en azından.
Salı gunu ilk defa kullandım. Kullanmadan once 16 saat şarjda tuttum cunku cihazda li-ion batery var bu da demek oluyor ki akıllı telefon ve laptoplarımızda kullanılan batarya tipi.
Yani akıllı telefonlar gibi, bataryanın sağlığı acısından pil uyarısı verdiği anda şarja takın.
-Traş olduktan 1 saat kadar sonra yapmanız daha uygun olur, bir gun once traş ettiğim yerde denediğimde canım yandı cunku.
-Batık tuylerim icin ters yone doğru traş etmem Batıkların cıkmasını sağladı.
-Tam dolu şarj bıyık, koltuk altı, Gobek, bikini bolgesi, bir bacağımın tamamı Diğer bacağımın ise yarısına yetti. Bence gayet iyi bir performans cunku hassas bolgeler dahil her yerimi 5. Seviyede yaptım.
-Bıyıklarımı jiletlemeye korktum ve kesmeden direkt yaptım. Bi kac gun once iple almıştım.
-BUGUN ALTINCI GUN: Vucudumdaki Tuyler ağdada bile HIZLA uzar. Hele ki jiletlediğimde 6 gunde en az bir buğday tanesi kadar uzardı. Ama şuan jiletlenen yerlerde kılların yarısı ortada yok diğer Yarısıda sadece siyahlığı gorunecek şekilde cok cok azıcık cıktı. Bakalım neler olacak.