Kızlar az once bir yerde remington duzleştirici aldım..Ve evde lazer yapabileceğimiz bir urune rastladım yine remingtonun..
Bu urunu kullananlar var mı? Varsa yorumları alalım buraya..
Cok kullanışlı bir urune benziyor..Tanıtımını paylaşıyorum..
Eki Goruntule 313385 Eki Goruntule 313386
REMINGTON IPL 5000 LAZER EPİLASYON ALETİ
REMINGTON I-LIGHT TEKNOLOJİLİ LAZERSİZ TUY DOKUCU EPİLASYON ALETİ
ARTIK TUYLERİNİZDEN TAMAMEN KURTULMAK COK COK KOLAY. I-LIGHT TEKNOLOJİSİ İLE CİLDİNİZE HİCBİR ZARAR VERMEDEN DİREKT OLARAK TUYLERİN İCİNDE BULUNAN RENK PİGMENTLERİNİ ETKİSİZ HALE GETİRİP TUYLERİNİZE VEDA EDECEKSİNİZ.
YENİ I-LIGHT TEKNOLOJİSİ (SİHİRLİ IŞIK) SAYESİNDE TUYLERİN İCERDİĞİ MELANİN PİGMENTİNE AŞIRI ENERJİ YUKLENEREK TUYLERİN SONUNU GETİRMEKTEDİR. USTELİK İLK KULLANIMDA ETKİYİ GORECEKSİNİZ.
USTELİK EPİLASYON DEVİ REMINGTONDAN.
URUN İCERİSİNDE 3 AMPUL MEVCUTTUR. HER BİR AMPUL OMRU 1500 FLAŞ'TIR. ( ortalama 1 FLAŞ 1 kişi icin yeterlidir. )
Urun kullanım detaylarını iceren kullanma kılavuzu ve kullanıcı kitapcığı ve Kolay Kullanım DVD si ile birlikte satılmaktadır.
Acısız
Urununuzun etkili olabilmesi icin duzenli seanslarla duzenli olarak kullanımı gereklidir.
Ayar Secimi
Geniş alanlar icin MULTI - FLAŞ
Nokta uygulama icin NOKTA FLAŞ
Kalıcı tuy alımı ( 3 aya kadar )
Hızlı etkin
i-LIGHT geniş bolgeler icin coklu, nokta uygulamalar icin tek flaş modu olan piyasadaki tek urundur.
Guvenli, Rahat
2 yıl garantili
Kablolu
Işık yoğunluğu, ayar secimi ve ampul omru gostergesi
Işık bazlı tuy alım sistemi - profesyonel
Hızlı ve acısız tuy alımı, sonsuza dek puruzsuz cilt
Dermotik olarak test edilmiş
Hem bay hem de bayan icin guvenli ve etkin
Soğutma sistemi bulunan guc unitesi
Lamba kartuşu bulunan el unitesi
UV korumalı flaş pencere
Hızlı atış: her 2 saniyede bir flaş
ARTIK I-LIGHT DONEMİ . IPL(Intense Pulsed Light) Teknolojisi
LAZERDEN DAHA ETKİLİ OLDUĞU KANITLANMIŞTIR.
YENİ I-LIGHT TEKNOLOJİSİ (SİHİRLİ IŞIK) SAYESİNDE TUYLERİN İCERDİĞİ MELANİN PİGMENTİNE AŞIRI ENERJİ YUKLENEREK TUYLERİN SONUNU GETİRMEKTEDİR. USTELİK İLK KULLANIMDA ETKİYİ GORECEKSİNİZ.
Surekli ağda, epilator, jilet kullanmaktan sıkıldıysanız ve tuyleriniz icin kalıcı cozum arıyorsanız Avrupanın lider markası REMINGTON'DAN I-LIGHT TUY DOKUCU tam size gore. Yuksek maliyetli lazer epilasyon salonlarına harika bir alternatif olan bu urun artık Turkiyede.
URUN OZELLİKLERİ:
· ARTIK TUYLERİNİZDEN TAMAMEN KURTULMAK COK COK KOLAY. I-LIGHT TEKNOLOJİSİ İLE CİLDİNİZE HİCBİR ZARAR VERMEDEN DİREKT OLARAK TUYLERİN İCİNDE BULUNAN RENK PİGMENTLERİNİ ETKİSİZ HALE GETİRİP TUYLERİNİZE VEDA EDECEKSİNİZ.
· Evde kullanım icin tasarlanmıştır.
4.ADIM DA TUYLERE VEDA ETMEK MUMKUN
1.ADIM : Tuylerinizi traş edin
2.ADIM : I-Light aletinizi kullanın / 7 -14 gun icerisinde tuyler kendiliğinden duşecektir.
3. ADIM : Yeniden uzamaya başlayan tuylerinize uygulayın
4. ADIM : Artık %60 (İLK UYGULAMADA BİLE..) tuylerinizden kurtulduğunuzu goreceksiniz (Tuylerin kalınlığına, rengine, ten rengine gore bu işlemi en fazla 6 kere tekrarlamanız gerekmektedir. 12 hafta sonunda tum tuylerinizde %97 azalma olduğunu goreceksiniz)
· Acısız
· Urunuzun etkili olabilmesi icin duzenli seanslarla duzenli olarak kullanımı gereklidir.
· Urun kullanım detaylarını iceren kullanma kılavuzu ve kullanıcı kitapcığı ve Kolay Kullanım DVD si ile de uygun değildir.
· Erkekler ve Kadınların kullanımına uygundur.birlikte satılmaktadır.
· Acık renkli ciltler icin uygundur. Afrika kokenli,zenci veya cok koyu renkli ciltler icin uygun değildir. Beyaz tuyler icin
SIK SORULAN SORULAR
SORU: Urunu kimler kullanabilir?
CEVAP: i-LIGHT her cilt tipi icin uygun değildir! Urunu acık renkli cilde sahip kişiler koyu renkli kıllarını azaltmak ve yok etmek icin kullanabilirler. Urun, cok koyu renkli cilde sahip (Afrika kokenli) kişilerde kullanılmamalıdır.
SORU: i-LIGHT'ı diğer tuy dokme ve yoketme metodlarından farklı ve avantajlı kılan nedir?
CEVAP: i-LIGHT hızlı, acısız, yoğun etkili, ışık bazlı tuy temizleme sistemidir. Evinizin konforundan vazgecmeden, guvenli bir şekilde profesyonel sonuclar almanızı sağlar ve ultra ipeksi puruzsuzluk hissi 12 haftaya kadar etkisini korur.
SORU: Bu urun gercekten işe yarıyor mu?
CEVAP: Geniş bolgeleri hedef almak tuylerin temizlenmesini hızlandırsa da klinik testler, i light'ın tek bir uygulamada %89 daha etkili olduğunu gostermiştir.Remington IPL5000 i-LIGHT, yoğunlaşmış ışın teknolojisini kullanarak tuyleri temizler ve buyumelerini engeller. Ciltte herhangi bir tahrişe yol acmadığı icin lazer ve ağdadan cok daha konforludur.
SORU: Uygulama sonrası yapılması gerekenler nelerdir?
CEVAP:
Uygulamadan sonra cildi temiz ve kuru tutunuz
Uygulamadan sonra 24 saat boyunca guneşe cıkmayın
Uygulamadan sonra 24 saat boyunca yuzmeyin, sıcak banyo - duş yapmayın, buhar banyosu sauna hamam girmeyin
Uygulamadan sonra 24 saat boyunca cildin temas halinde bulunacağı herhangi bir spor yapmayınız.
Uygulamadan sonra 2 hafta boyunca cildi SPF30 koruma faktorlu bir kremle koruyunuz.
Cildin nemli kalması icin bol su iciniz.
GENEL OLARAK LAZER İCİN ONERİLEN GUVENLİK UYARILARI BU URUN İCİNDE GECERLİDİR.