merhabalar oncelikle gaziantep'teki anatolia guzellik merkezi hakkında tecrubemi paylaşmak istedim benim yaşadğım sorunları yaşamayın isterim cunku gercekten insanla dalga gecip piskolojiyle oynuyorlar.
2 sene once okulumdan mezun olup geldim antebe işe başlayınca lazere gitmeye karar verdim ve hic araştırmadan merkezde olduğu icin anatolia guzellik merkezine goruşmeye gittim.Sadece goruşecektim. (tek dertlerinin satış yapıp para kazanmak olduğunu şimdi anlıyorum ) goruşme sonunda hemen karar vermek istemedim ben duşunup doneceğim size dedim yalnız bırakırlar mı yakamı yırttılar resmen o paketi satın almam icin.paket de 12 seans 2000 lira %80 bitiş garantili guya. her neyse bir şekilde kabul ettim sozleşme imzaladım. ilk seans gunum geldi gittim acılar icinde ilk seansı girdim ama dayanamadım ozel bolgeyi hic yaptıramadım zaten.seanstan sonra 3 4 saat butun vucudum yandı, yanma hissi gecene kadar balkonda durdum kış gunu duşunun. ertesi gun benek benek oldu lazer yapılan yerler kabuk bağladı. hemen gittim normal olduğunu gececegini soyledilr ki gecti. 2 seans gittikten sonra en son seansımda, beni oyle bir yaktılar ki hem de ozel bolgemi kocaman kabuk bağladı nasıl acı cektim anlatamam. ve ondan sonra gitmek istemedim paramı istedim vermediler. uğraştım parayı almak icin ama alamadım.Tek şukur sebebim İz kalmadı giden para olsun dedim zamanla iyileşti yaralarım.ha bu arada tum vucut paket almıştım ya guya yuze de yapalım mı dediler seans sırasında bende bilgisiz ve tcrubesizim bitecek sandım tamm dedim, meğer yuz zaten bitmiyormuş kullandıkları makine de alexdrate birde yuzum de birşey yoktu o zamandan beri yuzmle uğraşıyorum baya baya uzuyor şuan yuzumde ama yine iz olmadığına şukrediyorum.baya esmer tenliyim ve esmer tende alex. mak. kullanılmıyormus yakma tehlikesi cok yuksek bunu ben bilmeyebilirim onlar gayet iyi biliyorlarda, bir seansıma giren kız hatta ağzından kacırdı cok esmersin sana lazer yapmaya korkuyorum dedi. herşeyin farkındadılar.
demem o ki;
Tecrubesiz,bilgisiz calışanlar,
hijyenden yoksunlar,
insana saygı sıfır,
TEK DERTLERİ PARA
hicbir şekilde tavsiye etmiyorum.aklınızda varsa iyice duşunun. umarım burdan bircok kişiye faydalı olurum. ben yandım eller yanmasın diyorum