Arkadaşlar, merhaba
Ben 19 yaşındayım. Lise 1. sınıfta iken goğus aramda ufak tefek tuyler cıkmaya başladı. Daha sonra goğsume ve gerdanıma yayılmaya başladı. Annem durumu fark etti ve beni lazer epilasyona goturdu. 16 yaşında idim. Bizden istedikleri tek şey ilk adetin uzerinden 3 yıl gecmiş olmasıydı. Hormon testi istemediler. Ustelik 12 ayda %100 bitireceğiz falan dediler. IPL ile girdim. Haliyle jilet vurdular. Yuzumde pek tuy yoktu sadece bıyık bolgemde vardı ve iple alsam yetiyordu. Fakat bu jilet yuzunden boynumda cıkmaya başladı. Cenemde de oluşmaya başladı. Aradan 1 yıl gecti sozleşmeniz bitti fesh edeceğiz dediler. Onlara sozleşmeyi hatırlattık. Yaşı kucukken başlamış, sakıncalı falan filan gibi bahaneler urettiler. Neyse işte, 3 yıl boyunca IPL ve daha sonra da Vortex ile devam ettim. Her seferinde bana umut sattılar. Sonuc tam bir felaket. Boynumdaki tuyler iyice arttı. Goğus aram, gobeğim de oyle. Hatta boynum ile goğsumdeki kıllar neredeyse birleşti. Hormon sonuclarımda da bir şey cıkmadı.
Ama artık benim canıma tak etti. İğneli epilasyona giden var mı? Nasıl sonuclar alınıyor, cok acıyor mu? Artık insanların yanında ustumu başımı cekiştirmekten, insanların acayip bakışlarından cok yoruldum. Bazısı bilerek saclarımı geriye cekiyor. Sırf boynuma bakmak icin. Belki sizin icin cok hafif gorunuyor olabilir. Ama evden dışarı cıkmıyorum. Hicbir arkadaşımla neredeyse konuşmuyorum. Kalabalık yerlere giremiyorum. Lutfen bana bir yol gosterin.