Kızlar; ben yaklaşık 10 gundur diz kapağımı ve baldırlarımı kakao yağı ve bephanten ile ovuyorum. diz kapağımda ergenlikten kalma catlaklar var. baldırlarımda da yeni farkettiğim catlaklarım vardı. ikisi de beyaz-sedef rengi. baldırlarımdakiler germediğim zamanlar belli olmasalarda da, diz kapağımdakiler bayaa goze carpıyordu.

Akşamları eşimle film izlerken baldır ve diz kapağıma masaj yaparak kakao yağını bir guzel yediriyorum. bu masaj bazen 20 dakikayı bulabiliyor. arada hafifce cimdikliyorum da.

10 gunun sonucu olarak diz kapağımdaki catlaklar o kadar silikleşti ki. Eşim bile farketti. Eskisi gibi sedef renginde kalın cizgiler yok. Hafif yanlarında kaldı. Onlar da belli belirsiz.

Baldırlarımdakilerin gecme durumunu cok ayırt edemedim. Cunku onların orada olduğunu yeni farketmiştim. Zaten cok da belli olmuyorlardı. Onceden de bayaa hafiflerdi yani.

Benim gibi kakao yağı kullanan ve sonuc alan var mı? En yakın zamamda kırmızı kantron yağı, kayısı cekirdeği yağı ve buğday yağını da karıştırıp kullanmak istiyorum.