Selulit o3ozone
Vücut Bakımı0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Vücut Bakımı
- Selulit o3ozone
-
20-09-2022, 14:02:46Selulitlerle başım dertte. Diz ustu etekte bile gorunum berbat. Spor yapıyorum yuruyorum koşuyorum yediklerime zaten hep dikkat ediyorum ama cozum yok. Bu yuzden ve işte bu caresizlikten abartılı reklamlarına kandığım o3ozone selulit jelini aldım. 150 miligram olan bu urunu abartmadan bacaklarıma bulamadan kullanmama rağmen bir haftada bitti. Tanesine 80 TL verdiğim bu urun bir haftada nasıl tukenir anlayabilmiş değilim. Altını ciziyorum bu tur kremlerden ilk kez kullanıyor değilim ki abarttım miktarını desem. İki ay kullanmak gerekiyormuş en az. Oyle diyor acıklamalarında. Sitenin kendi sayfasına defalarca yorum yazmama rağmen ne yorumum yanıtlandı ne de bilgilendirici bir mesaj verildi. İki kutu almıştım bir bir bucuk ay idare eder diye ama şimdi moralim oyle bozuldu ki ikincisine elim varmıyor. Selulitler yerli yerinde duruyor tabiiki. Bir haftalık kullanımdan ne hayır beklenir? Başka ne denir bu duruma bilmiyorum. Bu urunu kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.