Catlaklar Gorunumunu Azaltabiliyorum,Lazerle Tamamen Gecmez mi?
Vücut Bakımı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Vücut Bakımı
- Catlaklar Gorunumunu Azaltabiliyorum,Lazerle Tamamen Gecmez mi?
-
20-09-2022, 14:02:29Yaşım 17. Bundan 3 sene once 50 kilodan 67 ye kiloya kadar cıktım.Şu anda 56 kiloyum ancak her yerimde catlaklar var.Goğuslerim,belim,kalcam,basenlerim,diz arkası,alt baldırlarım.Alt baldırlarıma nemlendirici surunce gorunumunu hafifletiyorum.Badem yağı-limon suyu kurunu surduğumde nerdeyse hic kalmıyor.Goğuslerime falan denemedim henuz ama asıl goğuslerimden rahatsızım.Duğune falan giderken istediğim kıyafeti giyemiyorum.Henuz 17imdeyim ve her yerimde catlaklar var.Fondotende kapatmıyor!Basit yağlarla gorunumu nerdeyse kayboluyor acaba lazerle tamamen gecer mi?Antalyada yaşıyorum ve burası surekli guneşli,lazer tedavisine burada başlayamam.Lise 3'e gectim.Universiteye başlar başlamaz fraksiyonel lazer tedavisi duşunuyorum.Ailem lazer konusunda maalesef beni desteklemiyor.Fiyatları aşağı yukarı ne kadar,cok fazla acı yapıyor mu vb... konularda bilgi verebilecek olan yok mu?Hicbirşey giyemiyorum.İlerde evlenince ne olacak?Kalcam,goğuslerim,basenlerim,belim her yerimde catlak var!