kızlar merak edenler icin 18 yaşndayım 1.61 boyum 45 kiloyum.bnm de goğuslerm cok kucuk 75 sutyen icini doldurmuyo.bende ameliyat duşunuodum son care bi bu siteye bktm ve umutsuz bi şekilde bişeyler araştırdım ama herkes farklı bi cozum onermş.hayıt dikkatimi cekti bundan sonuc alan sayısı oldukca fazlaydı.ayrıca aktarlarda yalnızca 2 liraya satılıyo.tarfini aldm her gun sabah akşam 1 yemek kaşığından az hayıt tohumunu kaynatıp icine şeker koymadan ictim tadı cok ii değil ama şeker i.cindeki etkileri olduruyomuş.1 hafta oluyo ama 1 gun unttm hatta bazı gunler sdc 1 kere ictm.ve dun mrk etdm olctum başladığımda 75 santim di goğus ucundan olcnce ama şmdi 79

) o kdr mtlu oldm ki yaşıtlarmın gayet normal htta buyuk ama bn bole sacma şeylere takıp onlarla uğraşıodum.kızlar sakın aman evlennce yada cocuğum olnca buyur fln demeyn.o yşta olup hala bu sitelerde cozum arayan bi suru insan var bişeyler yapın muhakkak.inanın bu kesn cozm karşlğnı alıosunuz ayrıca
adet duzensizliği,goğus,buyutme,sivilce,dudak dolgunluğu,vucut dengesi... bi suru etkisi varmş.bnde ztn dierleri norml o yuzden pek farkedemdm.her olctuğumde değişim olrsa yazıcam buraya. mutlaka deneyin derim. optttmm

)