Kızlar, surekli bir care arayışında oldunuz bu zamana kadar bende sık sık takip ettim paylaştığınız bilgileri. Bazılarını denemeye calıştım ve hala da calışıyorum yalan olmasın. Fakat gozle gorulur kesin ve iyi bir cozum yok ne yazık ki.. Silikon vs. kesinlikle duşunmeyin derim bunları. Gayet yapay, mekanik, sert bir cisim.. Evliyseniz eşinizin değilseniz sevgilinizin hoşuna gideceğini hic zannetmiyorum Sonucta sert bir cisim, tek guzel yanı gorselliği.

Kendimizle barışık olmalıyız, aslında bu başlığı acma nedenim kısaca bu cumle. Ama ornekler vermek istiyorum yine de. Kendisiyle barışık ve dunyaca unlu bir cok unlu isim var. Bunları ornek almalıyız kendimize..

Mesela Kristen Stewart. İlk onun goğuslerinin cok kucuk olduğunu oğrendiğimde cesaretlendim bende. O nasıl bu kadar cesur, ben niye utanmalıyım ki bu halimden diye duşundum. Sonucta cok guzel bir kız ve kendine iyi bakıyor. Vucuduna gore de guzel kıyafet seciyor. Ve ortaya şahane bir şey cıkıyor. Niye utansın ya da utanalım?

Sonra en dikkat cekenlerden, Keira Knightley var. İlk, bir filminde hic destekli sutyen kullanmadan oynadığında farketmiştim o kadar kucuk goğuslerinin olduğunu ve şaşırmıştım cesaretine. Bildiğiniz dumduzdu, tahta gibi. Hic bir estetiği yoktu. Ama o bunu takmıyordu bile! Doğallık guzeldir.. Şu linke bir goz atın bununla ilgili bir koşe yazısı sanırım; YAŞASIN KUCUK GOĞUSLU KADINLAR!

Başka başka, Kate Hudson, Natalie Portman.. ve daha bir cok yabancı aktrist vardır eminim. Turkler arasında en bilindik isimler sanırım Merve Boluğur ve Serenay Sarıkaya. Onlarda silikon taktırdılar. Turkler arasında bu kadar cesaretli unlu yok ne yazık ki bize de cesaret verebilecek. O yuzden biz cesaretli olalım, doğal olmak guzeldir arkadaşlar, bundan cekinmeyelim..