* Rob Halford – vokal
* K.K. Downing – gitar, synthesized gitar, yapımcı
* Glenn Tipton – gitar, synthesized gitar, yapımcı
* Ian Hill – bas
* Scott Travis – bateri
* Don Airey – klavye
* Mark Wilkinson – kapak tasarım
ACT I
evet albume yavaş yavaş girelim . album istanbul konserinde olduğu gibi dawn of creation/prophecy ikilisiyle giriyor . prophecy albumun bomba şarkılarından biri . bateri sade , solosu tatlı ve kesinlikle kafa sallandırıyor . "I am the darkness , born out of light" diyerek giriyor halford amca . nakarat kısmında "I am Nostradamus!" şeklindeki ibare gazı veriyor zaten .Albumun en beğendiğim 3-4 şarkısından biri . Kolayda ezberleniyor . bu ikiliye 10/10 veriyorum
ardından awakening/revelations geliyor . Revelations'ta cok kral bir şarkı . Albumun yine en sevdiğim 3-4 şarkısından biri icine giriyor . "-sion" şeklindeki fiilleri bol bol kullanmışlar bu şarkıda. tınısı cok guzel . solosu aşmış bitirmiş.oneriyorum. 9/10
the four horsemen/war ikilisi geliyor ki the four horsemen albumun en iyi 2 introsundan biri(diğeri icin bkz. dawn of creation)
ardından War geliyorki fena bir parca değil . album başta sona dinlenirken guzel oluyor.dediğim gibi fena bir parca değil bakılabilir , tad bakımından deal with the devil tadını alırsınız .gods of war şeklinde bir epiklik var evet bu şarkıda. 7/10
[IMG]http://img262.**************/img262/3705/48065374pb5.jpg[/IMG]
Sands of time / pestillence and plague bence yine cok guzel bir ikili . pestillence and plague adı ofsayt olmasına rağmen sağlam bir melodiye sahip . nella tentazione diye bağırmak zevkli oluyor . nakarat kısmı italyanca bunun. 8/10
Death introsuz , tamamen aşmış bir şarkı.Slow bir şarkı ama insan kendinden geciyor . Mesıncır of Death diye bağırdığımızı hatırlarım konserde calmışlardı bunu.7 dakka kusurdur , kesinlikle imbadır dinlenir kafa goz yarılır. 9/10
Peace/Conquest albumun en vasat bulduğum kısmı ben bilemem.Peace intro olarak tatlı ama conquest sanki oylesine yapılmış act 1 dolsun diye yapılmış .ısınamadım ben bu şarkıya.nakarat kısmı fena değil yinede. 6/10
Lost love albumun balladı ve cokcok tatlı yapılmış.bir dreamer deciever tadı yok ama angella kıyaslanabilir.kesinlikle kacırmayın.Sozler acayip anlamlı yazılmış
I can remember
The first time that we met
The feelings you gave to me - I'll never forget
Ardından Persecution giriyor ki oda sağlam bir şarkı . patakute daldıktan sonra şarkıya zaten daha ilk nakarattan sonra ikincide ilk dinlediğinizde ANOTHER HAND OF PERSECUTION diyebiliyorsunuz .(= kacırılmamalı. 8/10
Act i burda bitiyor.ikinci sidiyi takıyoruz
ACT II
solitude/exiled , cok bomba , prophecy kadar olmasada CD girişlerinin super olmasını sağlamış . solitude vasat bi intro ama exiled cok iyi bir şarkı. i'm banished in exile ... 8/10
Alone yine herkesin cok beğendiği bir şarkı. we just wanna be .. LEFT ALONE kısmında sanırım herkes bir manamı buluyor nedir. kacmaz bu . yazın kupona 8/10
Shadows in the flame/visions albumun single ı . bencede cok sağlam olmakla beraber bu şarkıda bir prophecy bir nostradamus bir death tadı alamadım.yinede yazın kupona. Visions in the night show me what is right . diyor . artı bu şarkıda nostradamusun geleceği gorebilmek icin ruhunu satmasından bahsediliyor. 9/10
Hope/New Beginnings yine vasat.melodi olarak albume pek uymamış + judasa da uymamış , new beginnings in başını zaten dinlediğimde boyle peterpan soundtrack i gibi geldi bir an . vov vov vov efektleri bozmuş . 6/10
CalmBeforethestorm/Nostradamus. eveeet işte geldik albumun taytıl tirek ine . aylar once yayımlandığında daha ilk gun ezberlemiştim . ertesi gun okulda arkadaşlarla acıp soyluyoduk ezbere.judas ın yeni şarkısının cıkması heyecanı mı yoksa şarkının sağlam olması mı nedeni bilmiyorum ama . prophecyden sonra en sevdiğim şarkı . hakikaten cok guzel yapmış adamlar .NOSTRDAMIS NOSTRADAMIS. 10/10
Future of mankind kapanış şarkısı ,lochness tadı veriyor yinede cok guzel bir şarkı yapmışlar kapanış icin.sonunda fransızca bir kısım koymuşlar falan tatlı olmuş.sozler cok anlamlı.seviyorum ben bunu 8/10
Evet bir kritiğin sonuna daha geldik sevgili okuyucular .yeni kritiklerde buluşmak dileğiyle.
Je suis au bout de ma vie
Ma tÂche est finie
Je passe de ce monde à un autre
Mes prémonitions survivront
Prenez garde à mes paroles
Parce qu'elles adviendront
le patrimoine que j'ai laissé
L'avenir de l'humanite
ps:yazayım bunu bitsin diye kastım kızarkadaşımla buluşcam gec kalıyorum.