Diri ve etkileyici bir gorunum!
Bayanlar Bu Fırsat Kacmaz! Nişantaşı Ice Estetik'de Mucizevi Cihaz Breast Sense ile 4 Seans Goğus Toparlama İşlemi 500 TL Yerine 29 TL!
Goğuslerde meydana gelen sarkma, gevşeme, aşırı yumuşaklık gibi deformasyonlar bayanların en cok şikayet ettiği konuların başında yer almaktadır. Yapısında hic kas olmayan tamamen yağ ve sut bezlerinden oluşan goğusler zamanla yer cekimi, yaşlanma, sık kilo alıp verme, doğum, emzirme, yanlış sutyen kullanımı gibi nedenlerle eski diri ve dik gorunumlerini yitirirler; bu durum estetik acıdan bayanların huzursuz olmasına ve ceşitli yontemler aramasına sebep olur.
Breast Sense; goğus kaldırma, sarkık goğusleri duzeltme,goğus hacmini genişletme, kucuk ve duz goğusleri duzeltmede etkili bir cozum. 3 farklı teknolojiyi bir araya toplayan bu mucizevi alet, goğsu şekillendirirken kan akışını duzenler, izleri yok eder ve vakumlar.
Breast Sense Hakkında:
E-LED
Ozel elektrodlar sayesinde duşuk frekansta akım sağlayarak kasların kasılmasına ve buzulmesine sebep olmadan etkisini gosterir. Bu akımlar, sinirleri, dokuları harekete gecirmek icin fizyolojik olarak uyarır. Cildin yuzeyini, dermal lenfleri ve kan sirkulÂsyonunu harekete gecirir. Derin catlaklarda azalma sağlar, dokuları rahatlatacak şekilde duzene sokar.
ELEKTRO STİMULASYON
Lipoliz, sıkıştırma, masaj ve drenaj icin 3 farklı akım imkanı sunar.
Kotz akımı
• Genellikle tıpta kas geriliminin salınımı ve goğus sıkılıştırmada kullanılan metabolizma artırımının sonuclarından kaynaklanan guclenmenin geliştirilmesinde kullanılır.
Kare Dalga
• 10-200Hz duşuk frekansla calışır. Salgı bezleri tarafından salgılanan hormonları duzenleyerek kare dalganın acığa cıkardığı her hucreye nufuz eder.
SES VAKUM VİBRASYON
Goğusteki kasların bağlı dokulara doğru hareketi geliştirir ve kan devrimiyle beyine giden sinir ucu sensorleri aktarımını arttırır. Hipofiz bezini aktif hale getirir. Direnci yukseltir ve bağlı dokuların sıkışmasını sağlar.
Durun Daha Bitmedi!
Mucizevi Cihaz Breast Sense ile 4 Seans Goğus Toparlama İşlemi fırsatından yararlananlar 4 seans sonunda seanslara devam etmek istediği takdirde Firsatcity'e ozel seans başına 125 TL yerine 75 TL'den işlemlerine devam edebilirler.
arkadaşlar şimdi sorum şu ben bu işlemi almıştım gecen hafta ilk seansıma gittim eğer 4 seansın sonunda gercekten azda olsa bi gelişme farkedersem devam edecektim (etkili sonuc icin 20 seansn gerekiyormuş). ayrıca seans ucretlerinin toplamı 1 aylık maaşıma denk geldiği halde bunu gozden cıkarmıştım. sonuc şu ki bugun 2.seans icin tekrar aradığımda bana cihazın bozulduğunu ve artık bu hizmeti vermeyeceklerini soylediler. aşırı moralim bozuldu :2: peki aranızda boyle bi hizmet sunan guzellik merkezi bilen varmı ???
Doğal Goğus Buyutme Yontemleri boyle bi merkez bilen varmı???
Vücut Bakımı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Vücut Bakımı
- Doğal Goğus Buyutme Yontemleri boyle bi merkez bilen varmı???