Sarımsakla Goğus Buyutme: Evet yanlış okumadınız başlığı, bildiğimiz sarımsak ile kucuk goğuslerinizi doğal bir yontem ile buyutmeniz mumkun.

*1 sarımsağı soyuyoruz,ortadan ikiye kesiıyoruz ve goğuslerimize kestiğimiz bolumu masaj yaparak suruyoruz.

*Ardından sarımsağı ezip-dovuyoruz (Bulamac haline gelecek şekilde) onunla goğuslerimize masaj yaparak suruyoruz.

*Sarımsağı ortadan ikiye kestiğimizde de,bulamac haline getirdiğimizde de SADECE goğus ucuna ve goğus cevresine (Sadece ucu ve koyu renkli kısmı) suruyoruz, diğer bolgelere surmuyoruz.

*Bu işlemleri gece yapıyoruz ve kesinlikle yıkamıyoruz. Gece o şekilde yatıyoruz ve sabah uyandığımızda masaj yaparak yıkıyoruz

Kara uzum cekirdeği tozu ile Goğus Buyutme: İki ay boyunca sabah akşam 1 tatlı kaşığı (mutlaka tahta kaşık) kara uzum cekirdeği tozunu bal veya pekmeze karıştırarak yiyin ve gunde bir bardak ısırgan otu cayı icin. Her akşam rezene yağı ile goğuslerinize yukarı doğru masaj yapın. Biraz sabırlı olursanız farkı farkedeceksiniz.

Portakal Yağı ile Goğus Buyutme
Cildi sıkılaştırma ozelliği vardır, ayrıca goğuslerinize masajla uygulayın

Mersin Yağı ile Goğus Buyutme
Adale kuvvetlendiricidir, masajla goğuslere uygulandığında goğuslerde sertleşme ve buyume sağlar.

Cok Kucuk Goğusleri Buyutmek İcin Kullanılan bazı Doğal Tedavi Yontemleri

Demlenmiş taze sedefotuyla goğus banyosu masajı yapmak ve gunde bir kez icmek (Fincan başına 3 tutam)
Demlenmiş devetabanı cicekleriyle goğus banyosu ve aynı bitkiden gunde 1 kez icmek (Fincan başına 2 tutam)
Demlenmiş ısırgan yaprak ve cicekleriyle kompresler ve gunde 1 kez icmek.
Buyuk Goğusleri Kucultmek ve Deriyi Canlandırmak gevşemeleri onlemek icin:

Kaynamış, ezilmiş meşe kabukları veya yabani kekik, biberiye yaprak ve cicekleriyle aynı şekilde gunde 1 kez icmek (Fincan Başına 2 tutam).
Sarkma Eğiliminde olan goğusleri sıkıştırmak icin:

(1 litre su icin)
- ½ tutam kırlanğıcotu (yaprak ve cicek),
- 1 tutam lavanta (cicek)
- 1 tutam ısırgan (yaprak)
Yukarıda ki malzemeler Suda bir gece bekletildikten sonra goğus banyosu, kompres ve masaj yapılarak uyğulanır.
Suna Dumankaya Gogus Buyutme Taksiyeleri :

Goğuslerinize elma suyu ile masaj yapın. 1 tutam şerbetci otu, 1 tutam melek otu, 1 tatlı kaşığı cemen tohumunu cay gibi demleyip yemeklerden sonra 1 bardak icin. Her gun 2 adet hurma yemenin de faydası vardır.

Kucuk Goğusler icin Losyon

MALZEMELER :
2 Gr Şerbetciotu
1 Su bardağı kaynamış su
HAZIRLANIŞI :
Malzemeler karıştırılıp soğuyuncaya kadar demlenmeye bırakılır. Suzulur. Goğuslere kompres yoluyla yedirilerek uygulanır. İşlem hafta icerisinde sık sık uygulanır. Şerbetciotu, limon, portal ve diğer narenciye turlerini de icine alan bitki ailesinden olup, kokusu cok guzeldir.

arkadaşlar bu yazıyı netten buldum ben Anason Yağı aldım onu kullanmaya başladım masaj yapıyorum etkisini gorur gormezde yazıcam ama sarımsak olayında kafam takıldı ucuna filan surun yazıyodu yakmazmı acı vermezmi sarımsak:96: bunlardan uygulayan varsa duşuncelerini benimle paylaşırsa sevinirim:97: