Nedir bu basenlerden cektiğim anlamıyorum.Spora başlıyorum bir sure sonra hicbir etkisi yok deyip bırakıyorum, egzersiz yapmaya başlıyorum onda da aynı etkisi olmadığını duşunup bırakıyorum.Bir kac hafta yapıyorum ama sabırsız olduğuma hemen eritmek istiyorum basenleri !! Yaz aylarında yuruyuş yapıyordum ama şimdi kış ve havalar cok soğuk inanın dışarıda yarım saat bile durmak istemiyorum.Yaza kadar hatta nisan-mayıs ayına kadar basenlerimden kurtulmam lazım.Belim ince basenlerim geniş cok kotu bir goruntu oluyor.Gerci etrafımdakiler iyisin o kadar kotu durmuyor diyor ama onlar kıyafetle goruyorlar beni giysiler kamufle ediyor yine biraz ama ben her yerimi bildiğim icin memnun değilim bu halimden.Gelelim esas konuya.Sizler en kısa surede hangi egzersizlerle ya da hangi kurlerle,diyetlerle kurtuldunuz bu basenlerden? Ya da kurtulma aşamasındaysanız bana da yardım etmenizi rica ediyorum.Cunku insanın morali bozuluyor boyle olunca.Gerci herşeyden onemlisi sağlık ama sağlığın yanında birde duzgun bir vucudumuz olsa cokta guzel olmaz değil hani