Kızlar demin oyle rast geldim. Markası bilindik ya acaba dedim olabilir mi?
Yani Loreal iyi bir marka belki de fayda eder yaa. Emin olamadım ama. Kullanan var mı hic daha once filan?
Kremin acıklamasında şoyle yazıyor.

"Goğus, galaktafor (sut ileten kanal) ve %90'a varan bir oranda yağdan oluşur. Goğsun temeli yağ ve bağ dokulardır. Galaktafor dokusunun oranı, kapsul şeklindeki yağ dokusu oranına gore oldukca duşuktur ve goğus buyukluğunu belirleyen anahtar oğe yağdır. Galaktafor meme dokusunda 12-20 loba ayrılır ve meme bezi bağ dokuları pek cok loba ayrılır. Her goğuste, meme başı, marshal areola etrafında yer alan ve meme başında acılan 15-20 sut kanalı vardır. Galaktafor dokusu sut vermeye yarar.
Duz Goğsun nedeni, galaktafor anomalisi ve yağ eksikliğidir. Emzirmeden sonra oluşan goğus sarkıklığının nedeni, yağ kaybı ve goğus yuzeyinin gevşemesidir. Urunumuz, goğus buyumesi ve emzirmeden sonra oluşan sarkmaları aşağıdaki gibi sağlar;
Galaktofor ve asinus genişlemesini destekler. Urunun iceriği galaktofor ve acinus'un tekrar yapılandırılmasında ve genişlemesinde ostrojeni taklit ederek yardımcı olur.Goğsun yağ birikimini destekler. Bu urun vucudunuzdaki yağ oluşumunu yonlendirir, diğer bir değişle yağı goğsunuzun diğer bolgelerine taşır.
Yumuşaklığını, puruzsuzluğunu, dolgunluğunu yeniler ve bağ doku mekanizmasını yoğunlaştırmaya yardımcı olur.
Goğsun sarkmasını ve gevşemesini onlemeye yardımcı olur."