Bolgesel İncelme mezoterapi ile zayıflıyorum
Vücut Bakımı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Vücut Bakımı
- Bolgesel İncelme mezoterapi ile zayıflıyorum
-
20-09-2022, 13:25:14Merhaba arkadaşlar Ben 10 gun once mezoterapiye başladım. Bu konuyla ilgili bir turlu istediğim kadar bilgi edinemedim ve şu anki sureci sizinle paylaşmak istedim. 1 yaşında bir kızım var ve 15 kilo fazlam da var Henuz 2 ay once sutten kestim ve diyet yapmak icin cırpınmama rağmen irademe hakim olamadım. Sonuc olarak farklı bir yontem kullanmak zorunda olduğumu gordum ve mezoterapiye karar verdim. Buyuk tereddutlerle başladım fakat şu anda 10 gunde 4 kilo vermiş durumdayım Ben yemek yemeye aşık bir insanım ve hicbir şey benim irademe hakim olamadı... Fakat para verdiğimden olsa gerek şu anda deli gibi uyuyorum verilen diyet listesine... incelme de gozle gorulur durumda şu anda. Yani ben gordum ki diyetsiz ve sporsuz asla zayıflanamaz Hic bir ilac da buna vesile olamaz. Denemediğim bir ilac kalmadı diyebilirim ama hic boğazımdan kısmamıştım. Cildim bile guzelleşti 10 gunde. Kendime olan guvenim de geri donuyor Sadece paylaşmak istedim. İlgilenen arkadaşlara uygulama ile ilgili ayrıntıları da yazabilirim. Hepinize sağlıklı gunler :87: