selam kızlar;

oncelikle allah kimseyi sakat makat bırakmasın tabii ki bacağım var diye şukretmem lazım, bunun farkındayım ama nacizane bir problemim var.

surekli pantolon giydiğimden hic etek giymeye alışmadığımdan bacaklarım acık yuruyorum etekliyken, cirkin gozukuyor erkek gibi yuruyorum.. etekle bacaklarım kapalı duzgun yurumeyi nasıl başarabilirim ve bu carpık, ice basma olayından, dizlerle bilekler arasında acı farkı olmasından nasıl kurtulabilirim, bir egzersizi var mıdır?

biraz bilgi vermek gerekirse bu kadar zaman hep duz tabanlı ayakkabı giydiğim ve de duztaban olduğumdan oturu biraz bileklerim ve bacaklarım dizden itibaren ice donuk ve bileklerden eğri mi bana mı oyle geliyor siz bir dengesizlik goruyor musunuz? cocukken ve hala da olan kotu bir alışkanlığım, bazen ayaktayken rahat durabilmek icin bir ayağım ice donuk onun uzerine yukleniyor olmam.

bazen yurumekte cok zorlanıyomuşum gibi oluyorum.. ayakkabılar takılıyor filanhttps://forumla.net/ resimde sadece aralarındaki boşluktan anlayabilirsiniz gibi ama ışıkta bakınca (ışığa karşı cekemiyorum avizenin konumundan oturu) sanki dizden iceriye doğru donukmuş gibi duruyor..