9 dakikada selulite son!

İngiltere’de Adonia LegTone adıyla piyasaya surulen selulit kremi yalnızca ve yalnızca 9 dakikada kadınların en buyuk problemi olan seluliti yok etme iddiasını taşıyor.

Yeni piyasaya sunulan ve sadece internetten satışa sunulan bu krem cilt uzmanlarını birbirine duşurdu.

Kremin ureticisi İngiliz firma, kremi her turlu klinik deneyden gecirdiklerini ve yeni cıkan bu urunun piyasadaki sıradan selulit kremlerine gore cok daha etkili olduğunu ispat ettiklerini soyledi.

Firma yetkililerinin yaptığı acıklamaya gore bu krem selulitlerin %47 gibi cok onemli bir kısmını ilk 9 dakika icinde yok ederken; 6 haftalık kullanım sonucunda selulitlerin %70’ini yok ediyor ve selulitli bolgeyi 20 yaşındaki durumuna geri donduruyor.

Firma yetkilileri,yalnızca internet uzerinden satış yapmalarına rağmen ellerindeki stokların hepsini tukettiklerini ve 100 bin adet ek sipariş aldıklarını belirttiler.

Kremin uretim surecinde aktif rol oynayan firma doktoru Mark Binette: “Spor yapmak, bol su icmek ve duzenli beslenmek elbette ki selulitleri azaltır;ancak kadınların %85’inin muzdarip olduğu bu selulit belasından kurtulmak coğu zaman ek destek gerekir. Bizim kremimiz tam da bu desteği sağlıyor.” dedi.

Ancak bu kreme cok da umit bağlamamak gerektiğini de vurgulayan pek cok cilt uzmanı tek kutusu 68 sterlin’e satılan bu kremin ucuz selulit kremlerinden hicbir farkı olmadığı konusunda ısrar ediyor. Neredeyse tum selulit kreminlerinin gecici bir sure icin cildin gorunumunde iyileşmeye yol acabilceğini belirten karşıt uzmanlar, 9 dakikada adete bir mucize ongoren kremin baştan sona sacmalık olduğunu iddia ediyor.

Amerikalı kok hucre uzmanı Prof.Liam Dolan’a gore, bu firma boyle bir krem uretmiş olsaydı bu, firmanın kendi internet sitesinden duyrulan bir haber değil; buyuk bilim dergilerinin birinci sayfalarından duyurulan buyuk bir haber olurdu. Hatta bu kremin ureticileri Nobel Odulu’ne layık bulunurdu.

alıntıdır!

keşke selulitten kurtulmak bu kadar kolay olsaydı. 9 dakikada selulitlere bay bay!
ama boyle mucize bir kremde baya pahalı olur. ben de pek inanamadım bakalım bekleyip gorucez. umut işte :dilcikar: