Kızlar kilomu biraz az bulsam da kilom ve boyum normale yakın. Boyum uzun bile denilebilir.
Okul kıyafetlerimi giyiyorum, ozellikle gomlek giydiğim zaman gomlek de bol olduğu icin dumduz oluyo!!! Mont giyince zaten hic belli olduğu yok. Arkadaşlarıma bakıyorum hepsinin yerinden fırlamış resmen. Hayıt tohumu aldım. Onun da sadece hormonları dengelediği icin adet duzenlediğini falan soyluyolar. Goğus buyutmeyle pek alakası yokmuymuş ne :44:
Ne alayım bilmiyorum? Tuylenmesini falan boşverin corekotu yağı iyi geliyor mu? Masajı duzenli olarak yapınca fayda sağlanılıyor mu? Siz faydasını gordunuz mu? Tibetin 5 hareketi goğus buyutmede işe yarıyor mu? Ya da telkin dinlemek?? Birisi nolur desin ki bana 'EVET İŞE YARADI BEN DOĞAL YOLLARLA BUYUTTUM!'
Hepsi işe yaradıysa soyleyin hepsini yapayım. Kendimi biraz kadın gibi hissetmek istiyorum. Allah'a da isyan edilmez tabi ki. Ama benden kucuklerin goğusleri resmen taşıyor ya
Doğal Goğus Buyutme Yontemleri Allah aşkına biri soylesin yok mu kesin bir buyutme yontemi??
Vücut Bakımı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Vücut Bakımı
- Doğal Goğus Buyutme Yontemleri Allah aşkına biri soylesin yok mu kesin bir buyutme yontemi??