Ozellikle bolgesel zayıflama ve selulit sorunları icin kullanılan masaj yağı buyuk ilgi gormektedir. 13-15 uygulamada cok iyi sonuclar vermektedir.
İceriğinde neler var?
· Susam yağı (oleum sesami)
· Badem yağı (oleum amygdalae)
· Portakal kabuk yağı (oleum aurantii )
· Limon kabuk yağı ( oleum citrus)
· Kekik yağı ( oleun thymi)
· Mersin yağı ( oleum myrti )
· Defne yaprağı yağı (oleum laura)
Kullanım Şekli :
Butun bu yağlar bir şişe icersinde karıştırılıyor.Selulitli veya yağlı bolgeye masaj şeklinde uygulanıyo.20- 30 dakika surulen bolgeyi sıcak tutmakta fayda var.
Not: İyi bir sonuc icin temin edeceğiniz yağların sentetik karışım değil saf bitki ozu olmasına dikkat edin.
Turk kahvesi yontemiyle kurtulma

Bir fırca ya da banyo lifi ile cildinizi ovalayın. Yavaş haraketlerle, masaj yapark ovun. Aynı zamanda banyoda kendinize masaj yaparken kahve telvelerini de kullanabilirsiniz. Unlu mankenlerin, sabah kahvelerinin telvelerini selulitli bolgeye masaj yaparak uyguladıklarını biliyor muydunuz? Pahalı selulit kremlerinin en temel etken maddesi kafeindir. Selulitte kahve telvesini kullanırken: banyo kuvetinizin kenarına oturun ve kahve telvesini o can sıkıcı bolgelere guzelce masaj yaparak uygulayın. Bu ortalığı batırabilir, o yuzden altınıza biraz gazete kağıdı serdiğinizden emin olun!
ben genelde yaz ayları yaklaşmaya başlayınca turk kahvesi yontemini kullanıyorum gazeteyi seriyorum bi guzel kahve telvelerini suruyorum masaj yaparak.sonra strecle sarıyorum bekletiyorum yarım saat duştan sonraki goruntu muhteşem sımsıkı canlı bir cilt bir seferde bile farkediliyor

yaz ayları geliyor artık hem selilut hem catlakla savaşmanın vakti geldi hepimiz denediğimiz denicek olduğumuz tarifleri yazalım