Ben fİbrokİstİk gogus hastasiyim yanİ goĞsumde kİst var goguslerİmde kucuk sİtede bursadakİ aktarin kariŞimini okudum bİzzat adamin dukkanina gİttİm duraner aktara benİm kİstlerİm var kullansam zarari olurmu dİye cekİne cekİne sordum
adam bİz bunu zaten kİstler İcİn yaptik kesİnlİkle gecİyor kullananlar cok memnun ayrica goĞuslerİde buyutuyor dedİ bana bal ve 6 paket kariŞimi satti ben eve gİttİm bala 1 paketİ kariŞtirip 1 ay sabah akŞam yedİm 2. Pakette telefon ettİm yoĞurda kariŞtirip ye daha etkİlİ olur dedİ. Boylece 2 aya yakin ben bu kariŞimi kullandim
hastaliĞimdan dolayi 3 yildir en az 6 ayda bİr doktora gİderİm. KariŞimin sonucunu merak ettİĞİm İcİn bu sefer heyecanla gİttİm sonuc korkunctu arkadaŞlar benİm kİstler her İkİ gogsede sicramiŞ hatta koltuk altimda bİle kİstler oluŞmuŞ İsteyen arkadaŞlara ultrason sonuclarimida gosterebİlİrİm 3 yilinkİlerİ ben cok korktum doktora bahsettİm bana cok kizdi onlar sadece tİcaret İcİn bu İŞİ yapiyor sadece goĞusu buyutup dİĞer yerlere hİcbİr zarari olmayacak okumuŞ bİrİ olarak buna İnanmaniz hayret verİcİ dedİ ben kendİme cok kizdim kontrolsuz ve fazla alimla bu otlar kİstlerİ yok etmek yerİne tetİkleyİp kanserİ bİle baŞlatabİlİr dedİ
zaten kanser= kontrolsuz hucre buyumesİ demektİr dedİ ve İcİnde kesİnlİkle hormon da İcerİyordur baŞka turlu goĞus buyumesİ saĞlanamaz dedİ.
Ben artik bu kariŞimi kullanmiyorum ve kullanmamda
cumartesİ gunu annem ve cocuĞumla ben aktara gİttİm bunlari anlatmaya ve elİmde kalan 4 adet kariŞimi gerİ vermeye o kİbar adam gİtmİŞ yerİnde bİldİĞİmİz kavgaci pazarci adam vardi
her bunye farkli ben sİze garantİmİ verdİm kullanmasaydiniz dedİ
4 paketİ hemen aldi (cok satiliyor ya) yerİne koydu maden bulmuŞ gİbİ bana parasini vermedİ cok kaba davrandi annem ve cocuĞumda yanimda olduĞu halde ben param yok parasini İstİyorum faydasini goremedİm bumu tİcaret anlayiŞiniz dedİm yok adam nuh dedİ peygamger demedİ bİze zorla 20 mİlyonluk bal ve pekmez verdİ arti uste para vermekte zorunda kaldik.
Israr etsek kavga edecek o Şekİlde yanİ bu İŞİ gercekten tİcaret İcİn yapmiŞ olduĞu boylece bellİ oldu
ben kendİme cok kizdim boyle bİr Şey yaptiĞim İcİn aklimdan Şu bİle gectİ belkİ İcİmİze gİrİp kendİ reklamini yapti ve Şİmdİ bİze kenardan guluyor
kİstlerİ gecen fayda gorenler kİm dedİm varmi telefonu adi sani ben onlarla goruŞmek İstİyorum dedİm hik mik yanit yok
arkadaŞlar lutfen dİkkatlİ olun
sİz bİlİrsİnİz İster kullanin İster kullanmayin ama kullanmayin ya enazindan bİr tahlİl falan yaptirip oyle kullanin
gerİ donuŞu olmayan Şeyler olursa ne olacak
allah korusun ben kanser olsam aktarin yaniti her bunye farkli sİze yaramadi kullanmasaydiniz olacak kesİnlİkle
hepİnİze bunu anlatmak İstedİm sİz bİlİrsİnİz.............
Doğal Goğus Buyutme Yontemleri Goğus buyutucu karışımları kullanırken dikkat edin
Vücut Bakımı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Vücut Bakımı
- Doğal Goğus Buyutme Yontemleri Goğus buyutucu karışımları kullanırken dikkat edin